CAB. SAUVIGNON LAS MULAS ØKO Central Valley, Torres

Distrikt

Central Valley. Læs mere om distriktet

Producent

Las Mulas, Torres. Læs mere om producenten

Om produktet

De økologiskdyrkede Cabernet Sauvignon-druer til denne vin hentes på vingården San Luis de Alico nær San Clemente. De fleste vinmarker ligger i D.O. Valle del Maule, men da en lille del af dem ligger uden for selve distriktet, er vinen... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 12

Land Chile

Årgang 2017

Størrelser 75,00

Alkohol % 13,50

Nr 05947511735

EAN Nr 8410113001993

Druer 100% Cabernet Sauvignon

Lagring 6 mdr. på franske egetræsfade.

Økologisk Ja

Respekt Ja

Skruelåg Ja

Vegansk Ja

Distrikt

Central Valley. Læs mere om distriktet

Producent

Las Mulas, Torres. Læs mere om producenten

Mere om produktet

De økologiskdyrkede Cabernet Sauvignon-druer til denne vin hentes på vingården San Luis de Alico nær San Clemente. De fleste vinmarker ligger i D.O. Valle del Maule, men da en lille del af dem ligger uden for selve distriktet, er vinen klassificeret som Central Valley. Efter en klassisk, kølig skindmaceration og gæring på ståltanke efterfulgt af en presning, modnes vinen i 6 måneder på franske egetræsfade, noget som tilfører mere fylde og kompleksitet. Vinen er aftappet efter en naturlig bundfældning og en let filtrering.

Vinen har en flot, rubinrød farve. I duften finder man diskrete nuancer af solbær, men også af andre mørke bær. Smagen er kontant og sprød, med en rigtig god balance mellem tørheden og frugten. Vinen slutter med god rundhed og velour, med store finesse og med en ganske diskret karakter af træ. Flot vin!

Server den til fx fjerkræ, svinekød, lam og vildt.

×