Tæt samarbejde med de danske vinhandlere om spændende udvalg, gode priser og oplevelser til kunderne

Som kunde er det noget særligt at besøge en lokal, entusiastisk vinhandler. Her kan man få en god snak om udvalgte vine, få en smagsprøve og købe spændende vine med hjem – måske til en gave.

"Lad os sammen give jeres kunder unikke vinoplevelser"

Giv jeres kunder en ekstraordinær oplevelse

Vi ser det som en kerneopgave at hjælpe jer med at skabe de gode kundeoplevelser i butikkerne gennem et godt samarbejde med jer som lokale vinhandlere eller som forhandler i vores VINOBLE-kæde.

Stort sortiment

Vi er i dag en væsentlig leverandør til de danske vin-detailbutikker, og mange af vores medarbejdere har stået bag disken i en vinbutik og kender til værdien af den gode snak med kunden.

Vi tilbyder jer et spændende udvalg af over 1.700 vine og 400 forskellige varianter inden for spiritus. Vi inviterer jer gerne til smagninger, for at I kan vælge præcist de rigtige vine til jeres kundegruppe. I tæt samarbejde med jer udarbejder vi desuden materiale til jeres lokale markedsføring eller bistår med at arrangere lokale vinsmagninger. Vi udgiver desuden en vinavis, som I også kan bruge til jeres kunder.

Kunden siger

“Vi har handlet md ØV i 18 år og er MEGET tilfredse med samarbejdet. Vi handler med ØV pga. nogle stærke brands og ikke mindst pga. et personale, som er superdygtigt. ”

- Claus Helgesen - Indehaver

Kunden siger

“Hvad kan man fremhæve ved jer som leverandører? Seriøse og hjælpsomme. Dag-til-dag-levering. gode vinbeskrivelser. hjælp til markedsføring. smagninger, både for kunder og personale. ”

- Kristian Busk - Indehaver

Kunden siger

"Topkarakter hele vejen rundt – sælgere, kundeservice, marketing, lager og ikke mindst sortiment"

- Jesper Christensen - Indehaver

Er du vores næste kunde?

Er du på udkig efter en leverandør til jeres vin. Vi har over 700.000 flasker vin på lager og er altid klar til at hjælpe. Kontakt os i dag

×