Tid til inspiration

Gå på opdagelse i vores produktbog nederst på denne side

Hos Østjysk Vinforsyning er vi stolte over at kunne præsentere en ny version af vores produktbog. Heri præsenterer vi leverandører, som vi har arbejdet sammen med i 20-25 år eller mere. Det er din sikkerhed for, at dine kunder kan finde deres favoritter hos dig år efter år.

Et andet og vigtigt element i vores sortimentsstrategi er, at vi konstant er på udkig efter nye spændende leverandører, der kan være med til at tegne fremtiden i vores sortiment. Således finder du også en masse nyheder i produktbogen.

Vores forretningsfilosofi bygger på en tæt og åben dialog med vores kunder og frihed til at vælge. Vi ønsker, at vores kunder skal vælge et samarbejde med Østjysk Vinforsyning, fordi det kan betale sig for dig som kunde. En filosofi, som vi kan se er den rette, da der heldigvis er flere og flere, som vælger at handle med os.

Vi ved, at du skal drive en så god forretning som muligt, og her kan vi hjælpe dig med et af landets mest attraktive, sælgende og dynamiske sortimenter samt ikke mindst et bagland af dygtige og engagerede medarbejdere, som alle vil hjælpe dig med at få succes med din forretning.

Hvis du er interesseret i at modtage et fysisk eksemplar af vores produktbog, så er du meget velkommen til at skrive til os i kontaktformularen eller ringe til os på telefon 8755 9900.

Velkommen til Østjysk Vinforsyning.

Kontakt

Kontakt - Stor

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

×