Danmarks førende vinleverandør siden 1977 → Østjysk Vinforsyning

Om os

Østjysk Vinforsyning kunne i 2017 fejre 40 års jubilæum og lige siden starten har kvaliteten været i højsædet.

Østjysk Vinforsyning arbejder målrettet med kvalitetsvine. Vi sætter overliggeren meget højt i vor konstante søgen efter vine, der udtrykker personlighed og typicitet, og som frembringes af vinmagere, der lægger så megen sjæl i deres kunst, at det for os andre er en oplevelse at nyde deres værk.

Sortimentet, der er et af de største i den danske vinbranche, indeholder vine fra alle betydende vinlande. Vi har gennem alle årene holdt en tæt kontakt til vore mange producenter og markedet i øvrigt.

I de senere år har Østjysk Vinforsyning satset stort på økologi og har i dag et af de absolut bredeste økologiske sortimenter i den danske vinbranche.

Man skal ikke lade sig snyde af navnet, da Østjysk Vinforsyning også over de senere år har opbygget en solid portefølje indenfor spiritus.

Kunderne findes indenfor segmenterne Hoteller & Restauranter, erhvervsvirksomheder, Duty Free samt vinhandlere, hvor vores medarbejdere dagligt søger at give den bedste rådgivning og service.

Østjysk Vinforsyning står desuden bag Vinoble-kæden samt www.vinoble.dk.

Vi driver virksomheden ud fra en række sunde principper om personlig service, partnerskab og professionel rådgivning. Vore kunder og forbrugere ønsker en vinøs oplevelse, men på konkurrencedygtige vilkår. Derfor spiller effektivitet og logistik også en stor rolle.

I en moderne vinhandel er det helt afgørende at finde den rigtige vin og levere den hurtigt og billigt. Kun derved tilfører vi den værdi, som millioner af vin- og livsnydere har værdsat, i de mere end 40 år vi har været med til at præge den danske vinkultur.

Velkommen i vort spændende univers.

Niels Nørgaard, Thomas Sivholm og Esben Sønderby

Østjysk Vinforsyning - Om os
×