1. klasses service og et af landets bedste sortimenter

Det forpligter at være samarbejdspartner for landets førende restauranter, hoteller og konferencesteder. Derfor tilbyder vi jer en kompetent og seriøs rådgivning med stor vægt på fagligt input i forhold til vin og gastronomi.

"Vi sætter overliggeren højt og har mange ansvarlige alternativer."

Stort sortiment

Med vores spændende udvalg af over 1.700 vine og 400 spiritusvarianter kan vi matche og ofte overgå de fleste vinkort. Vi laver også gerne et økologisk alternativ til jer. Vi sætter overliggeren højt i vores konstante søgen efter vine, der udtrykker personlighed og produceres af vinmagere, der lægger hele deres sjæl i fremstillingen.

Professionelle vinentusiaster

Vores medarbejdere er også vinentusiaster og flere har en uddannelse som tjener/sommelier. Vi tager gerne del i at udvide jeres tjeneres viden om vin og afholder også vinskoler, smagninger og vinrejser. Formålet er at gøre jer til de bedste rådgivere, når jeres kunder skal vælge vin til maden – og I samtidig kan optimere vinsalget i restauranten.

Kunden siger

“Toneangivende. Nysgerrige. Østjysk Vinforsyning får ting til at ske! ”

- Jan Noor Baandrup - Restaurantchef, Skarrildhus,

Kunden siger

“Som kunde hos Østjysk Vinforsyning oplever vi fleksibilitet, tillid og professionalitet. Vi har på alle tidspunkter en direkte tråd til kundeservice, og det hjælper stort i en hverdag der er så svær at regne med som vores.”

- Halfdan Kirketerp - Forhuschef, Betty Nansens Teater

Kunden siger

“Det er altid dejligt at samarbejde med Østjysk Vinforsyning og deres gode vine.”

- Christian Kirk - Restaurantchef, Holckenhavn Slot

Kunden siger

“Vi på Høfde4 er utroligt glade for samarbejdet med ØV, stort og bred tilgang til vinverden, så der er stor mulighed for at ramme netop det produkt der mangles. ”

- Kenneth Vejers - Restaurantchef, Høfde 4 Restaurant (Hvidbjerg Camping)

Kunden siger

“Vi sætter stor pris på den gode service vi oplever igennem alle led hos Østjysk Vinforsyning. Fra Support til Konsulenter mærkes en god jysk tilgang til tingene, som stemmer meget godt overens med vores egen profil. ”

- Kalle Møller Jensen - Partner, Sy Ni 13

Kunden siger

“Vi er meget glade for at have en samarbejdspartner som Østjysk Vinforsyning. Deres serviceniveau er i top og udvalget af vin passer perfekt til vores mix af restauranter.”

- Alexander Olsen - Deputy CEO, Sovino

Er du vores næste kunde?

Er du på udkig efter en leverandør til jeres vin. Vi har over 700.000 flasker vin på lager og er altid klar til at hjælpe. Kontakt os i dag

×