Et bidrag til en mere bæredygtig fremtid

Hos Østjysk Vinforsyning har vi valgt at fokusere på tre af de 17 verdensmål samt 4ocean, hvor vi kan gøre en aktiv forskel i dagligdagen til gavn for vores dyrebare planet.

Verdensmål 12 – sikre bæredygtigt forbrug og miljørigtige produktionsformer
Gennem vores ROOTS BEVERAGE koncept fokuserer vi på en mere miljørigtig produktion, transport og tapning af vin. Samtidig arbejder vi med at gøre flaskerne lettere og dermed også mere CO2-venlige at transportere.

Verdensmål 14 – Bevare og sikre bæredygtig brug af verdenshave og deres ressourcer
Vi støtter op om 4ocean og hver gang vi sælger en økologisk vin fra Flora-serien, går 1 kr. til formålet. Samtidig giver vi en CO2-bonus til vores kunder, når de samler deres indkøb, og vi kan reducere antallet af leverancer og dermed CO2-udledningen.

4ocean arbejder for at rydde op i de kolossale mængder af plastik og andet affald, der flyder rundt i verdenshavene og bliver skyllet op på kyststrækninger over hele kloden. Hundredetusindevis af havpattedyr og ca. 1 million havfugle dør hvert år på grund af forurening.

Verdensmål 15 – Beskytte, genoprette og støtte bæredygtig brug af økosystemer på land.
Med daglig affaldssortering er vi med til at sikre en større genanvendelighed af vores affald. Vi fremmer desuden genbrug med et pantsystem på vores paller.

Støtte gennem salg af Flora vin
Lad os sammen støtte 4ocean og en mere bæredygtig fremtid for vores dyrebare planet. Når I køber økologisk vin fra vores Flora-serie, støtter vi 4ocean med 1 kr. pr. solgt flaske.