Landsdækkende salg, spændende udvalg og håndtering af ordrer i alle størrelser

Novo Nordisk, Trige menighedsråd, Kurts biler og Arla. Vores erhvervsafdeling samarbejder med virksomheder i alle størrelser over hele landet.

"Vi hjælper med at forkæle jeres kunder og medarbejdere"

Stort sortiment

Vi tilbyder jer vin og spiritus til enhver lejlighed ofte pakket som vingaver. Vi har et bredt og lidt anderledes sortiment, hvilket også giver jer mulighed for at give en speciel gave.

Alle vine er udvalgt af Østjysk Vinforsynings interne smagspanel.

Vi håndterer med glæde ordrer i alle størrelser

Vi håndterer med glæde ordrer i alle størrelser og leverer til jer over hele landet. Ønsker I at indgå en fast aftale om løbende leveringer, står vores eksperter klar til at sammensætte et koncept netop til jer.

Kunden siger

“En af Thursday Consultings værdier er fællesskab. Det betyder blandt andet, at vi afholder en del interne og eksterne arrangementer, hvor vi byder medarbejdere, kunder og samarbejdspartner på et godt glas vin.”

- Robert Bo Jensen - Partner & CEO, Thursday Consulting

Kunden siger

"Jeg er meget glad for vores samarbejde med Østjysk. Jeg kan ofte få vin og champagne fra dag til dag, og jeg kan til en hver tid ringe til Christian og få en god rådgivning og en hurtig respons."

- Jeanett Meyer - Receptionist, Formula Automobile

Er du vores næste kunde?

Er du på udkig efter en leverandør til jeres vin. Vi har over 700.000 flasker vin på lager og er altid klar til at hjælpe. Kontakt os i dag

×