WAIHOPAI WHITE BLEND Marlborough, Misty Cove Wines
Distrikt
Marlborough. Læs mere om distriktet
Producent
Misty Cove Winery. Læs mere om producenten
Om produktet
Waihopai Limited Release (”White blend”) er sammensat af druerne Gewürztraminer (62%), Grüner Veltliner (24%) og Riesling (14%) fra Marlboroughs solrige og tørre subdistrikt, Waihopai Valley. Druerne håndplukkes ved optimal modenhed og holdes adskilte under afstilkning, knusning og presning, som foregår... Læs mereLogin for at se vores priser og købe produkter
Login for at se vores priser og købe produkter
Specifikationer
Distrikt
Marlborough. Læs mere om distriktet
Producent
Misty Cove Winery. Læs mere om producenten
Mere om produktet
Waihopai Limited Release (”White blend”) er sammensat af druerne Gewürztraminer (62%), Grüner Veltliner (24%) og Riesling (14%) fra Marlboroughs solrige og tørre subdistrikt, Waihopai Valley.
Druerne håndplukkes ved optimal modenhed og holdes adskilte under afstilkning, knusning og presning, som foregår umiddelbart efter ankomsten til kælderen. Gewürztraminer-mosten er gæret på temperaturregulerede ståltanke, mens Grüner Veltliner og Riesling bliver gæret på nye træfade (500 l.) af akacietræ, alle med druernes vilde gærceller. Derefter sammenstikkes vinene på store ståltanke og hviler ”on lees” i nogle få måneder inden aftapning. Opholdet på ståltanke bevarer frugtkarakteren og friskheden, og bundfaldet tilfører mere kompleksitet og struktur.
De tre druesorter tilfører White Blend hver deres karakter: Gewürztraminer bringer kødfuldhed, krydderier og frugtsødme, Grüner Veltliner tørhed, nerve og friskhed og Riesling de blomsteragtige toner… Her finder man nuancer af vilde blomster, ferskner, kiwi, figner og mango samt en fin balance mellem tørhed og sødme (naturligt restsukker: 7,88/l.). Vinen slutter med masser af friskhed og charme. En lækker vin til aperitif, fisk eller skaldyr og til lyst kød. Prøv den også til pasta- eller risottoretter.