RESERVE CABERNET SAUVIGNON Sportfisher Vineyard, Columbia Crest - Vinforsyning

RESERVE CABERNET SAUVIGNON Sportfisher Vineyard, Columbia Crest

Gruppe: Rødvin

Land: USA

Årgang: 2019

Størrelse: 75,00

Druer: 96% Cabernet Sauvignon 4% Malbec

Lagring: 20 mdr. på nye og brugte træfade

Alkohol: 15,00

Nr: 05583511935

EAN Nr: 0088586009006

Distrikt

Columbia Valley. Læs mere om distriktet

Producent

Columbia Crest. Læs mere om producenten

Om produktet

Denne Cabernet Sauvignon Reserve er lavet på 100% Cabernet Sauvignon fra den lille vinmark ”Sportfisher Vineyard”, midt i Cold Creek distriktet i Columbia Valley. Vinstokkene vokser på en klippeholdig undergrund, med småsten, silt og muld ved overfalden, og giver et ret begrænset udbytte. Den perfekte dræning i dybden og de store temperaturforskelle mellem dag og nat giver en længere, stabil modning af druerne, og sikrer god aroma, sprødhed og syreindhold i vinen. Vine fra ”Sportfisher Vineyard” er kendte for deres stor kompleksitet og charme.

Efter en manuel plukning af klaserne bliver druerne fra de forskellige parceller hurtigt transporteret til kælderen i små kasser for at undgå masning af druerne. Druerne afstilkes og gæres derefter med hele druer i små ståltanke, inden bærmen presses fra. Vinene fra de forskellige parceller overføres til nye og brugte franske barriques, hvor de gennemgår en malolaktisk gæring og bliver modnet i 20 måneder. Sammenstikningen af vinene fra de forskellige parceller foretages kort før aftapning.

Vinen er et helt studie i harmoni mellem kompleksitet, struktur og fylde på den ene side, og renhed, frugtighed og friskhed på den anden. I duft og smag finder man toner af solbær, mørke kirsebær, blommer, lakrids, chokolade og sort peber. I den lange og harmoniske eftersmag finder man krydrede toner og vanilje samt en flot, afrundet tannin. Vinen giver utroligt meget fra sig allerede i sin ungdom, men vil uden tvivl vinde i balance og kompleksitet med årene.

Serveres til lam, okse, kalv og råvildt.

×