NEGROAMARO, I TRATTURI IGP Puglia, San Marzano Vini

Distrikt

Apulien. Læs mere om distriktet

Producent

Feudi di San Marzano. Læs mere om producenten

Om produktet

Vinen er lavet på Negroamaro, som dyrkes i området San Marzano i Puglia, på udvalgte parceller, der ligger ca. 100 m. over havet, og som har en undergrund med højt kalkindhold. Det sikrer vine med god finesse og aroma. Druerne... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 6

Land Italien

Årgang 2022

Størrelser 75,00

Alkohol % 13,50

Nr 06106212235

EAN Nr 8023354040319

Druer 100% Negroamaro

Lagring -

Skruelåg Ja

Distrikt

Apulien. Læs mere om distriktet

Producent

Feudi di San Marzano. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Vinen er lavet på Negroamaro, som dyrkes i området San Marzano i Puglia, på udvalgte parceller, der ligger ca. 100 m. over havet, og som har en undergrund med højt kalkindhold. Det sikrer vine med god finesse og aroma. Druerne bliver høstet fra midt til slutningen af september og gæringen foregår på ståltanke. Efter presning bliver vinen modnet 6 måneder på de samme tanktyper.

Negroamaro har en mørk, dyb, rød farve med violet skær. Vinen har en god tørhed i duften med mørke toner af solbær og mørke kirsebær. I smagen har den en god struktur og fylde med nuancer af mørke krydderier først i munden. Vinen udvikler sig flot og får mere velour og intensitet til sidst. Eftersmagen er lang og flot strammet op, med toner af kirsebærsten og mandler. Server den sammen med f.eks. stuvede kødretter, lam eller til modne hvidskimmeloste.

×