ESTATE SAUVIGNON BLANC, Marlborough, Misty Cove wines 50436

Distrikt

Marlborough. Læs mere om distriktet

Producent

Misty Cove Winery. Læs mere om producenten

Om produktet

Druerne til denne Estate Sauvignon Blanc hentes i Wairau og Waihopai Valley, hvor undergrunden hovedsageligt består af småsten, ler og sand, som giver vine med en særlig elegant og mineralsk karakter, som man netop gerne vil finde i en Sauvignon... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Hvidvin

Kolli 6

Land New Zealand

Årgang 2022

Størrelser 75,00

Alkohol % 13,00

Nr 05701022235

EAN Nr 9421903458001

Druer 100% Sauvignon Blanc

Lagring 3 mdr. ståltank

Respekt Ja

Skruelåg Ja

Distrikt

Marlborough. Læs mere om distriktet

Producent

Misty Cove Winery. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Druerne til denne Estate Sauvignon Blanc hentes i Wairau og Waihopai Valley, hvor undergrunden hovedsageligt består af småsten, ler og sand, som giver vine med en særlig elegant og mineralsk karakter, som man netop gerne vil finde i en Sauvignon Blanc fra Marlborough. Druerne er presset umiddelbart efter høsten som foregår om natten og i de tidlige morgentimer, og mosten er gæret på temperaturregulerede ståltanke. For at bevare vinens friskhed og druens aromatiske karakter er vinen kun lagret på ståltanke.

Vinen har en blank, lysgylden farve med grønt skær, og i duften finder man aromatiske nuancer af græs, stikkelsbær, lime, passionsfrugt og hvide, vilde blomster. I smagen kommer der nuancer af melon og tropiske frugter samt en mineralitet, som giver vinen en utrolig balance mellem tørhed og frugtrighed. Vinen slutter meget elegant og frisk. Server den til fisk, skaldyr, pasta, fjerkræ eller kalv. Prøv den også som aperitif eller til asparges.

×