Leverancer mellem jul og nyår: Fredag den 20. december: Ordre modtaget inden kl. 12.00 leveres forventelig mandag den 23. december. Mandag den 23. december: Ordre modtaget inden kl. 12.00 leveres forventelig mandag den 30. december. Fredag den 27. december: Ordre modtaget inden kl. 12.00 leveres forventelig mandag den 30. december. Vi henstiller til, at I bestiller i god tid før jul, da leveringstiderne ikke kan garanteres. Glædelig jul og godt nytår. (Fragtmændene leverer ikke fredag den 27. december).

x

VINA MARRO RIOJA CRIANZA Bodegas Domeco de Jarauta

Distrikt

Rioja. Læs mere om distriktet

Producent

bodegas-domeco-de-jarauta. Læs mere om producenten

Om produktet

Viña Marro Crianza er lavet på 90% Tempranillo og 10% Graciano og 100% på druer fra egne marker. Efter høst og grundig sortering afstilkes og knuses druerne, og en separat gæring foretages i rustfrie ståltanke i 10-12 dage ved en... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 12

Land Spanien

Årgang 2020

Størrelser 75,00

Alkohol % 14,00

Nr 06338212035

EAN Nr 8437005583825

Druer 10% Graciano 90% Tempranillo

Lagring 14 mdr på Amerikansk og Fransk eg

Respekt Ja

Distrikt

Rioja. Læs mere om distriktet

Producent

bodegas-domeco-de-jarauta. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Viña Marro Crianza er lavet på 90% Tempranillo og 10% Graciano og 100% på druer fra egne marker. Efter høst og grundig sortering afstilkes og knuses druerne, og en separat gæring foretages i rustfrie ståltanke i 10-12 dage ved en kontrolleret temperatur på 26-28°C, hvilket bidrager til at fremhæve de karakteristiske smags- og aromaprofiler i hver druesort. Efter gæring lagres vinen i 14 måneder på en blanding af nye og brugte franske og amerikanske egetræsfade.

Vina Marro Crianza har en dyb rubinrød farve med en intens aroma af modne bær, vanilje og krydderier. Vinen er fyldig og rig med en kompleks smagsprofil, der omfatter noter af røde og sorte bær, vanilje, krydderier og et subtilt strejf af egetræ.

Vina Marro Crianza er en vin, der kan nydes nu eller gemmes 2-3 år for at opnå en endnu mere kompleks smagsprofil. Den er perfekt til at ledsage rødt kød, vildt og oste.

×