VEGA MEDIEN 0,0 ALKOHOLFRI Vega Medien, Cavas Marevia, Valencia

Producent

cavas-marevia. Læs mere om producenten

Om produktet

Vega Medien alkoholfri Sparkling laves på 75% Macabeo og 25% Sauvignon Blanc fra udvalgte økologiskdyrkede parceller i Requena. Druerne er håndplukket i små kasser for at undgå masning og oxydering under transporten til kælderen. Efter en skånsom presning, hvor man... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Cava

Kolli 6

Størrelser 75,00

Alkohol % 0,00

Nr 06337620035

EAN Nr 8437009721117

Druer 75% Macabeo (Viura) 25% Sauvignon Blanc

Lagring

Alkoholfri Ja

Respekt Ja

Producent

cavas-marevia. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Vega Medien alkoholfri Sparkling laves på 75% Macabeo og 25% Sauvignon Blanc fra udvalgte økologiskdyrkede parceller i Requena. Druerne er håndplukket i små kasser for at undgå masning og oxydering under transporten til kælderen. Efter en skånsom presning, hvor man selekterer den bedste del af mosten, foregår gæringen på ”cuve close”-trykståltanke, hvor vinen bliver mousserende. Derefter fjerner man alkoholen ved en ”vacuum” desalkoholiseringsproces under kølige forhold. Ifølge EU-lovgivning må vine lavet på denne teknik ikke kaldes økologiske, selv om de er lavet på økologiskdyrkede druer, som det altså er tilfældet her.

Vinen har en gylden farve med et grønt skær. Boblerne er små, livlige og vedvarende. I duften afslører vinen sarte nuancer af hvide, vilde buskblomster, eksotiske toner af citrusfrugter (bl.a. grape), men også grønne æbler og pærer. Smagen er frisk og elegant med god harmoni mellem frugtsødmen og syren, som matcher fint de eksotiske toner. Eftersmagen er frisk og elegant. En mousserende, som er lige til at nyde. Serveres som aperitif, til retter med skaldyr eller fisk og til sushi. Perfekt til asiatiskprægede retter.

×