SYRAH GRAN RESERVA Colchagua Valley, Vina Echeverria

Distrikt

Colchagua Valley. Læs mere om distriktet

Producent

Vina Echeverria. Læs mere om producenten

Om produktet

Syrah Gran Reserva laves på druer fra Colchagua Valley, hvor man råder over en parcel plantet med Syrah-kloner fra prephylloxera franske vinstokke. Det er Echeverria som står for dyrkningen og høsten. De håndplukkede druer transporteres til gården i små kasser... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 12

Land Chile

Årgang 2018

Størrelser 75,00

Alkohol % 14,00

Nr 05930511835

EAN Nr 7803757807020

Druer 100% Syrah

Lagring 12 mdr. på brugte, franske barriques (225 l.)

Respekt Ja

Skruelåg Ja

Distrikt

Colchagua Valley. Læs mere om distriktet

Producent

Vina Echeverria. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Syrah Gran Reserva laves på druer fra Colchagua Valley, hvor man råder over en parcel plantet med Syrah-kloner fra prephylloxera franske vinstokke. Det er Echeverria som står for dyrkningen og høsten. De håndplukkede druer transporteres til gården i små kasser af 18 kg. for at undgå masning og dermed oxydering af mosten. Gæringen foregår på åbne ståltanke og efterfølges af en skindmaceration i 10 dage. Vinen gennemgår en malolaktisk gæring og bliver derefter modnet på brugte franske barriques (225 l.) i et år.

Syrah Gran Reserva har en flot, rubinrød farve med lilla skær. Duften er åben og umiddelbar, med nuancer af solbær, brombær og mørke, krydrede toner af sort peber og mokka. Smagen er meget koncentreret med toner af mørk chokolade, nellike, tjære og en smule engelsk lakrids. Samtidig har vinen en god friskhed og slutter sprød og harmonisk. En perfekt vin til lam, vildt, okse –gerne grillet eller tilberedt med kydderier eller med f.eks. en portvinssauce.

×