RIVER RETREAT, SHIRAZ Trentham

Distrikt

South Eastern Australia. Læs mere om distriktet

Producent

Trentham Estate. Læs mere om producenten

Om produktet

River Retreat tager sit navn efter de sårbare vådområder (Wetlands) i Murray Darling Region, i det sydøstlige Australien, og for hver flaske solgt, giver man et bidrag til La Trobe University Foundation i Mildura, for at bevare det unikke økosystem.... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 12

Land Australia

Årgang 2016

Størrelser 75,00

Alkohol % 14,00

Nr 05831011635

EAN Nr 9316071121300

Druer 2% Cabernet Sauvignon 1% Merlot 2% Nero dAvola 89% Shiraz 3% Tannat

Lagring 50%: 8 mnd. på franske og am. fade, resten på ståltanke.

Skruelåg Ja

Distrikt

South Eastern Australia. Læs mere om distriktet

Producent

Trentham Estate. Læs mere om producenten

Mere om produktet

River Retreat tager sit navn efter de sårbare vådområder (Wetlands) i Murray Darling Region, i det sydøstlige Australien, og for hver flaske solgt, giver man et bidrag til La Trobe University Foundation i Mildura, for at bevare det unikke økosystem.

Druerne høstes ved optimal modenhed, hvorefter de mases, macererer og gærer med regelmæssig remontage for at udtrække farvestoffer og aromaer. Herefter lagrer 50% af vinen i 8 måneder på udvalgte fade af amerikansk (60%) og fransk eg (40%), resten på ståltanke.

Vinen har en rød-violet farve. I duften finder man mørke bær som solbær og blåbær og et strejf af chokolade og hvid peber. I smagen er der masser af moden, mørk frugt som kirsebær og blomme, mocca og diskret fadpræg, hvor de bløde tanniner giver en fin balance og eftersmag. Det er en rigtig kød-vin. Glimrende til rødt kød, men også rigtig god til mad fra grill og er bredt favnende – også til typiske hverdagsretter.

×