NOT JUST ANOTHER ZINFANDEL, Sonora Peak 50513

Distrikt

Californien. Læs mere om distriktet

Producent

Georg Bestle. Læs mere om producenten

Om produktet

”Not Just Another Zinfandel” er sammensat af 76% Zinfandel og 24% andre druesorter, som henter flere steder i Californien, med diverse jordbundsforhold og generelt gode modningsbetingelser. De forskellige oprindelser og druesorter giver mulighed for at give den færdige blanding god... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 6

Land USA

Årgang 2021

Størrelser 75,00

Alkohol % 14,50

Nr 05540512135

EAN Nr 5711656011948

Druer 24% Others 76% Zinfandel

Lagring Hovedparten på ståltanke, en lille del med egechips.

Skruelåg Ja

Distrikt

Californien. Læs mere om distriktet

Producent

Georg Bestle. Læs mere om producenten

Mere om produktet

”Not Just Another Zinfandel” er sammensat af 76% Zinfandel og 24% andre druesorter, som henter flere steder i Californien, med diverse jordbundsforhold og generelt gode modningsbetingelser. De forskellige oprindelser og druesorter giver mulighed for at give den færdige blanding god harmoni.

Gæringen foregår på ståltanke. En del af vinen gennemgår derefter en malolaktisk gæring og modner i nogle måneder på tank med amerikanske egechips. Resten af vinen modnes på ståltanke og efter sammenstikningen af vinene, bliver Zinfandel’en sendt på bulk til Danmark, hvor den aftappes.

Vinen har en californisk Zinfandels klassiske blanke, rubinrøde farve. Duften byder på masser af frugtsødme, med nuancer af modne, røde bær og en let krydret karakter. Smagen er saftig og umiddelbar, med en Zinfandels sædvanlige charme og en smule eksotisk præg. Den slutter harmonisk og med en god tannin, som giver en flot struktur.

En vin som kan nydes til en buffet eller til fx fjerkræ, gris og lam samt til pizza eller pastaretter.

×