MOMENTO ROSA TEMPRANILLO ØKO, ROOTS Spanien

Producent

Roots. Læs mere om producenten

Om produktet

Det er Bodegas Yuntero / Cooperativa Jesús del Perdón nær Manzanares Membrilla (Castilla-La Mancha), som producerer denne rosé. Vinhuset blev grundlagt i 1954 og forsyner sig i dag med druer fra ikke mindre end 102 dyrkere, hvoraf en del af... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rosé vin

Kolli 6

Årgang 2021

Størrelser 75,00

Alkohol % 11,50

Nr 06308032135

EAN Nr 5711656012884

Druer 100% Tempranillo

Lagring

Økologisk Ja

Respekt Ja

Skruelåg Ja

Producent

Roots. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Det er Bodegas Yuntero / Cooperativa Jesús del Perdón nær Manzanares Membrilla (Castilla-La Mancha), som producerer denne rosé. Vinhuset blev grundlagt i 1954 og forsyner sig i dag med druer fra ikke mindre end 102 dyrkere, hvoraf en del af dem dyrker deres marker økologisk. Spaniens mest berømte rødvinsdrue, Tempranillo, har også vist sig at give fremragende rosévine med masser af aroma, saft og umiddelbarhed. Det er netop denne drue, som Bodegas Yuntero bruger til denne rosé.

Efter en ca. 12 timers skindmacerering af de økologisk dyrkede druer, hvor mosten får sin sarte pinkfarve, løber saften i temperaturregulerede ståltanke (6-8º C), hvor den bundfælder naturligt i 48 timer. Derefter bliver den gæret køligt og langsomt (14-16º C i 20 dage), for at fremme aroma, frugtkarakter og sprødhed.

Momento Rosa har en flot pink, jordbærfarve og en lækker duft af jordbær, hindbær og granatæbler. Smagen er meget frisk, frugtrig og sprød, med milde krydderier og en pæn struktur til sidst. En charmerende sommerrosé til de uhøjtidelige øjeblikke, men også til vegetarretter, skaldyr, fisk og lyst kød.

×