MISSETTI APPASSIMENTO Vino Rosso IGP, Italien 50253
Distrikt
Vino Rosso/Bianco Italiano. Læs mere om distriktet
Producent
Missetti, Georg Bestle. Læs mere om producenten
Om produktet
Missetti er sammensat af udvalgte røde druer fra forskellige oprindelsesområder og er lavet efter ”appassimento-teknikken i Veneto. Årgangen 2019 er primært sammensat af Primitivo, Negroamaro samt Merlot. Både gæringen og modningen foregår på temperaturregulerede rustfrie ståltanke, og vinen befarer derfor... Læs mereLogin for at se vores priser og købe produkter
Login for at se vores priser og købe produkter
Specifikationer
Distrikt
Vino Rosso/Bianco Italiano. Læs mere om distriktet
Producent
Missetti, Georg Bestle. Læs mere om producenten
Mere om produktet
Missetti er sammensat af udvalgte røde druer fra forskellige oprindelsesområder og er lavet efter ”appassimento-teknikken i Veneto. Årgangen 2019 er primært sammensat af Primitivo, Negroamaro samt Merlot. Både gæringen og modningen foregår på temperaturregulerede rustfrie ståltanke, og vinen befarer derfor de sarte, sødmefulde, aromatiske nuancer tørringen af druerne giver.
Farven er mørk, rubinrød og duften afslører lækre frugttoner af mørke kirsebær, brombær samt krydrede toner af sort peber. I smagen fornemmer man en god sødme og velour, igen med toner af mørke bær og blommer, men også et godt bid til sidst. En god tannin giver vinen god harmoni. Det er en vin man vil kunne bruge til grillet kød, lam, okse, vildt – især med skovbær. Vinen vil være perfekt til at marinere friskskårne jordbær i rødvin, med lidt rørsukker, pebermynteblade og peber (jordbær marineres fra min. 30 min. til max. 2 timer – et glas vin til marinaden, resten som tilbehør).