MISSETTI APPASSIMENTO Vino Rosso IGP, Italien 50253

Distrikt

Vino Rosso/Bianco Italiano. Læs mere om distriktet

Producent

Missetti, Georg Bestle. Læs mere om producenten

Om produktet

Missetti er sammensat af udvalgte røde druer fra forskellige oprindelsesområder og er lavet efter ”appassimento-teknikken i Veneto. Årgangen 2019 er primært sammensat af Primitivo, Negroamaro samt Merlot. Både gæringen og modningen foregår på temperaturregulerede rustfrie ståltanke, og vinen befarer derfor... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 6

Land Italien

Årgang 2021

Størrelser 75,00

Alkohol % 14,50

Nr 06029512135

EAN Nr 5704634183133

Druer 100% Diverse

Lagring

Skruelåg Ja

Distrikt

Vino Rosso/Bianco Italiano. Læs mere om distriktet

Producent

Missetti, Georg Bestle. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Missetti er sammensat af udvalgte røde druer fra forskellige oprindelsesområder og er lavet efter ”appassimento-teknikken i Veneto. Årgangen 2019 er primært sammensat af Primitivo, Negroamaro samt Merlot. Både gæringen og modningen foregår på temperaturregulerede rustfrie ståltanke, og vinen befarer derfor de sarte, sødmefulde, aromatiske nuancer tørringen af druerne giver.

Farven er mørk, rubinrød og duften afslører lækre frugttoner af mørke kirsebær, brombær samt krydrede toner af sort peber. I smagen fornemmer man en god sødme og velour, igen med toner af mørke bær og blommer, men også et godt bid til sidst. En god tannin giver vinen god harmoni. Det er en vin man vil kunne bruge til grillet kød, lam, okse, vildt – især med skovbær. Vinen vil være perfekt til at marinere friskskårne jordbær i rødvin, med lidt rørsukker, pebermynteblade og peber (jordbær marineres fra min. 30 min. til max. 2 timer – et glas vin til marinaden, resten som tilbehør).

×