LES PETITES CUVEES ROSE IGP IGP Pays d’Oc, Abbotts & Delaunay

Distrikt

IGP Pays d'Oc. Læs mere om distriktet

Producent

Abbotts & Delaunay. Læs mere om producenten

Om produktet

Les Petites Cuvées Rosé er sammensat af druerne Cinsault (50%), Grenache (30%) og Carignan fra udvalgte parceller i Aude-départementet i IGP Pays d’Oc. Her giver de varme og solrige vejrforhold en perfekt modning af druerne. Druerne høstes tidligt om morgenen,... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rosé vin

Kolli 6

Land Frankrig

Årgang 2022

Størrelser 75,00

Alkohol % 12,50

Nr 03828132235

EAN Nr 3760011573944

Druer 20% Carignan 50% Cinsault 30% Grenache

Lagring 6 måneder på tank

Skruelåg Ja

Distrikt

IGP Pays d'Oc. Læs mere om distriktet

Producent

Abbotts & Delaunay. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Les Petites Cuvées Rosé er sammensat af druerne Cinsault (50%), Grenache (30%) og Carignan fra udvalgte parceller i Aude-départementet i IGP Pays d’Oc. Her giver de varme og solrige vejrforhold en perfekt modning af druerne. Druerne høstes tidligt om morgenen, mens de endnu er kølige. Efter en skånsom masning af druerne, hvor mosten hurtigt får en dejlig pink farve, bliver druerne presset og gæret på temperaturregulerede ståltank. Vinen aftappes efter en modning i 6 mdr. på ståltanke, uden forudgående malolaktisk gæring, for at bevare friskheden og frugtkarakteren.

Vinen har en flot, lys pink farve. Duften er umiddelbar, frugtrig og sprød, med nuancer af jordbær, fuglekirsebær, granatæbler og rød grape. Smagen er let og saftig, med lækre, tørre frugttoner samt mere eksotiske nuancer af hindbær, ferskner og ribs.

Serveres som aperitif, til salater (gerne med røget skinke), skaldyrsretter, grillet fisk og til sushi.

×