CUVEE ANNA RIESLING FEINHERB BIO Nahe, Weingut im Zwölberich

Producent

Weingut im Zwölberich. Læs mere om producenten

Om produktet

Weingut im Zwölberichs ”Cuvée Anna” Riesling Feinherb har fået sit navn fra ejeren Hartmut Heintz’ datter Anna. Druerne til vinen hentes fra flere forskellige parceller i Langenlonsheim og i Guldental, som alle er biodynamisk dyrkede. Undergrundens store diversitet i de... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Hvidvin

Kolli 6

Årgang 2022

Størrelser 75,00

Alkohol % 12,00

Nr 00313522235

EAN Nr 4036637421006

Druer 100% Riesling

Lagring 4 mdr. på ståltanke

Biodynamisk fremstillet vin Ja

Respekt Ja

Skruelåg Ja

Producent

Weingut im Zwölberich. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Weingut im Zwölberichs ”Cuvée Anna” Riesling Feinherb har fået sit navn fra ejeren Hartmut Heintz’ datter Anna. Druerne til vinen hentes fra flere forskellige parceller i Langenlonsheim og i Guldental, som alle er biodynamisk dyrkede. Undergrundens store diversitet i de forskellige vinmarker, med bl.a. småsten, løss, ler, sand, skiffer og kvarts, forklarer de mange forskellige og komplekse duft- og smagsnuancer, man finder i vinen. For at gengive disse små detaljer fuldt ud, er vinen både gæret og modnet (4 måneder) på ståltanke.

Riesling Feinherb (halvtør) har en blank, lysgylden farve. Duften er frisk og umiddelbar, med sprøde nuancer af lindeblomster, citrusfrugter, ananasæbler og krydderurter. Smagen er meget ren og præcis, ganske appetitvækkende og charmerende på trods af den lurende restsødme (18,2 g./l). Vinen besidder en dejlig liflighed og mineralitet til sidst. En skøn, harmonisk og charmerende Riesling!

Server den som aperitif, til asiatiskinspirerede retter med skaldyr, fisk eller fjerkræ samt til fx frugttærter.

×