CROZES HERMITAGE ROUGE ØKO Dom. de Thalabert, Paul Jaboulet Ainé

Distrikt

Crozes Hermitage. Læs mere om distriktet

Producent

Paul Jaboulet Ainé. Læs mere om producenten

Om produktet

Crozes Hermitage Rouge Domaine de Thalabert er lavet på økologiskdyrkede Syrah-druer som hentes på ejendommen af samme navn, som har tilhørt Paul Jaboulet Aîné siden 1834 og er det ældste domaine i appellationen. Vinstokkene på Domaine de Thalaberts 45 hektarer... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 6

Land Frankrig

Årgang 2016

Størrelser 75,00

Alkohol % 13,00

Nr 02740511635

EAN Nr 3105712250167

Druer 100% Syrah

Lagring 12 mnd. på træfade.

Økologisk Ja

Respekt Ja

Scoreplads

Robert Parkers The Wine Advocate93
Vinous Antonio Galloni93
Wine Spectator91

Distrikt

Crozes Hermitage. Læs mere om distriktet

Producent

Paul Jaboulet Ainé. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Crozes Hermitage Rouge Domaine de Thalabert er lavet på økologiskdyrkede Syrah-druer som hentes på ejendommen af samme navn, som har tilhørt Paul Jaboulet Aîné siden 1834 og er det ældste domaine i appellationen. Vinstokkene på Domaine de Thalaberts 45 hektarer er mellem 40 og 60 år gamle og giver max. 25-30 hl./ha. Druerne er håndplukket og transporteres til kælderen i små kasser af 25 kg. for at undgå oxydering. Vinen er gæret på temperaturregulerede rustfrie ståltanke og gennemgår derefter en malolaktisk gæring og en modning i et år på træfad.

Crozes Hermitage Rouge Domaine de Thalabert har en mørkerød, tæt farve. Duften er dyb, med koncentrerede toner af moreller, skovbær og engelsk lakrids. Smagen er ligeledes utrolig dyb og kompleks, med toner af vilde blommer, krydderier, lakrids og tjære. Vinen har et godt gemmepotentiale. Server den til lam, vildt eller okse, gerne tilberedt med løg, hvidløg og vilde svampe.

×