COTTAGE GARDEN, CHARDONNAY, South Eastern Australia

Distrikt

South Eastern Australia. Læs mere om distriktet

Producent

Cottage Garden. Læs mere om producenten

Om produktet

Hemmeligheden bag gode vine i South Eastern Australia er bl.a. at begrænse høstudbyttet og at høste sunde og perfekt modnede druer. På denne måde opnår man en perfekt balance mellem frugt og struktur. Chardonnay druerne til denne vin gennemgik en... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Hvidvin

Kolli 6

Land Australia

Årgang 2022

Størrelser 75,00

Alkohol % 12,50

Nr 05816022235

EAN Nr 5711656012914

Druer 100% Chardonnay

Lagring

Skruelåg Ja

Distrikt

South Eastern Australia. Læs mere om distriktet

Producent

Cottage Garden. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Hemmeligheden bag gode vine i South Eastern Australia er bl.a. at begrænse høstudbyttet og at høste sunde og perfekt modnede druer. På denne måde opnår man en perfekt balance mellem frugt og struktur. Chardonnay druerne til denne vin gennemgik en alkoholisk gæring på temperaturregulerede rustfrie ståltanke, og den største del af vinen blev derefter modnet ”sur lie” (med bundfald) i de selvsamme ståltanke. En lille del af vinen er modnet på egetræsfade.

Chardonnay Cottage Garden har druens klassiske nuancer i duften, med toner af hvide ferskner, pære og lime. I smagen er vinen meget frisk og liflig, med citrustoner først, men den udvikler hurtigt en god fedme og fylde, som helt klart er blevet forstærket af opholdet på træfade.

En klassisk australsk Chardonnay, som kan nydes uden mad til, og som vil egne sig fint til skaldyrs- eller fiskeretter eller til gratinerede retter.

×