BEAU-RIVAGE, ROUGE Borie Manoux, Bordeaux

Distrikt

Bordeaux. Læs mere om distriktet

Producent

Borie Manoux. Læs mere om producenten

Om produktet

Beau-Rivage er en af Bordeaux´s ældste mærker og har været Borie-Manoux's visitkort i mere en 60 år. Det er en sammensætning af vine udvalgt af Borie-Manoux's kældermester på flere af firmaets ejendomme på begge sider af Garonne-floden. Druesammensætningen er klassisk... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 6

Land Frankrig

Årgang 2016

Størrelser 75,00

Alkohol % 13,50

Nr 01420011635

EAN Nr 3249990216894

Druer 5% Cabernet Franc 60% Cabernet Sauvignon 35% Merlot

Lagring Ståltanke.

Skruelåg Ja

Distrikt

Bordeaux. Læs mere om distriktet

Producent

Borie Manoux. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Beau-Rivage er en af Bordeaux´s ældste mærker og har været Borie-Manoux’s visitkort i mere en 60 år. Det er en sammensætning af vine udvalgt af Borie-Manoux’s kældermester på flere af firmaets ejendomme på begge sider af Garonne-floden. Druesammensætningen er klassisk for Bordeaux med Cabernet Sauvignon (50-60%), Merlot og i nogle årgange Cabernet Franc (Max. 10%).

Vinen er normalt udelukkende vinificeret på temperaturregulerede rustfrie ståltanke, men der kan også i nogle årgange indgå vine, som er blevet modnet på træfade. Det er en fyldig vin med god balance mellem frugt og tørhed. Den er meget ren i smagen, delikat og samtidig kompleks med nuancer af solbær, cedertræ og milde krydderier.Server Beau-Rivage Rouge til rødt kød, fjerkræ, pasta- eller risottoretter og til hvidskimmeloste.

×