10 YEARS TAWNY ERVAMOIRA, GIFTBOX Ramos-Pinto

Distrikt

Douro. Læs mere om distriktet

Producent

Ramos-Pinto. Læs mere om producenten

Om produktet

Vingården Quinta de Ervamoira ligger i Douro Superior, og vinmarkerne udgør 150 ha. af de i alt 200 ha., som ejendommen består af. Resten af arealet består af frugttræer og buske. Her tillader de gunstige klimatiske forhold at producere vine... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Portvin

Kolli 0

Land Portugal

Størrelser 150,00

Alkohol % 20,00

Nr 06602210045

EAN Nr 5601332000765

Druer Tinta Barroca Tinta Roriz Touriga Franca / Francesa Touriga Nacional

Lagring Min. 10 år på træfade.

Dessertvin / Sød vin Ja

Distrikt

Douro. Læs mere om distriktet

Producent

Ramos-Pinto. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Vingården Quinta de Ervamoira ligger i Douro Superior, og vinmarkerne udgør 150 ha. af de i alt 200 ha., som ejendommen består af. Resten af arealet består af frugttræer og buske. Her tillader de gunstige klimatiske forhold at producere vine af meget høj kvalitet. Ervamoira var i øvrigt den første Quinta i Douro området, som efter mange års forsøg gik over til at have separate marker med kun en bestemt drue pr. mark tilpasset jordbunden og klimaet. Da Ramos Pintos 10 år gamle portvin udelukkende kommer derfra, er det en såkaldt Single Quinta Port, noget som er sjældent for en 10 års Tawny Port.

Ramos Pintos 10 Years Tawny Port har en smuk lys, orange farve med grønligt skær. I duften er den meget åben med umiddelbare frugtrige toner og en vidunderlig nøddeagtig bouquet. Smagen er sødmefyldt og fantastisk aromatisk med toner af tørre frugter, figner, mandler og svesker. Den vil egne sig fint som aperitif (en smule afkølet) eller sammen med desserter med røde eller tørrede frugter. Adskillige udmærkelser har bekræftet denne 10 år Tawny Ports kvalitet.

×