Håndlavet økologisk Cognac

Fanny og Leopold Croizet har igennem 20 år lavet økologisk Cognac fra deres mindre ejendom i Cognac. Vi har fået to varianter i sortiment – “Conviction” og “Transmission”. 

Esprit Organic er et familieejet cognac brand, hvis produktionen har været økologisk i mere end 20 år.  Produktionen er meget lille og alt laves i hånden af Fanny og Leopold. Et fælles ønske for dem, er at de vil lave god Cognac, hvor naturen frembringer de bedste druer efter økologiske principper.

Er du vores næste kunde?

Hos os får I ikke kun en leverandør af vin. I får en samarbejdspartner som
altid står klar til at besvare spørgsmål, og som er klar på enhver udfordring

Leopold kommer fra en lang række af vinbønder og er den 10. generationen der arbejder på vingården. Denne arv giver ham både erfaring og masser af know-how.

Fanny har været fordybet i vinmarkernes verdens siden hun var barn. Hun er født ind i cognacens verden, hvilket har givet hende stor faglighed. Hun sluttede sig til Leopold i 2016, først af kærlighed og derefter lidenskab.

De to varianter er for dem der ønsker håndlavede produkter i høj kvalitet og ’small batch’ Cognac i ordet bedste forstand. Transmission er husets XO kvalitet og er et blend af 10-15 år gammel Cognac. Conviction er et blend af  5-8 år gammel Cognac.

 

×