Tæt samarbejde om udvikling af værdiskabende sortiment til jeres kunder

Lad os sammen skabe merværdi

Træning af jeres medarbejdere, udvælgelse af det rette sortiment og plads til ekstraordinære oplevelser for jeres kunder er en væsentlig del af vores mangeårige samarbejde med detailhandlen i Duty Free-området hos fx rederier, lufthavne, diplomatsalg og grænsehandel.

Vores internationale sortiment af over 1.700 vine og 400 spiritusvarianter giver rigtig gode muligheder for at sammensætte et attraktivt sortiment, der skaber er en spændende indkøbsoplevelse for kunderne i jeres forretning.

Lad os sammen finde den rette løsning til jer

Vi står klar til at hjælpe jer hele vejen.

Kontakt Henrik for en nærmere dialog.

Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe jer

Kontakt os

Henrik Sørensen

Distriktschef, Midt-/Sydjylland og Fyn

Konstruktivt samarbejde med Aalborg Lufthavn

Patrick Jakobsen er ansvarlig for vin- og spiritusområdet i Duty Free forretningen i Aalborg Lufthavn. Her har han gennem flere år haft et konstruktivt samarbejde med Østjysk Vinforsyning og distriktschef Henrik Skødt Sørensen.

Patrick har stor fokus på at skabe et godt grundsortiment af vin og spiritus, som passer til lufthavnens kunders ønsker og samtidig give dem noget ekstraordinært med spændende nye tilbud.

Involvering og god kommunikation
”Jeg er rigtig godt tilfreds med samarbejdet med Østjysk Vinforsyning. Jeg oplever en oprigtig interesse og involvering i vores forretning. Sammen med Henrik og de øvrige medarbejdere finder vi frem til de rette vine, som passer i stil og prisniveau til vores kunder,” fortæller Patrick. ”Samtidig prøver vi også nogle ting af ved at give nye spændende vine eller spiritus en ekstra eksponering – også for at give vores kunder en ekstraordinær oplevelse og mulighed.

Jeg får også selv en stor inspiration til det daglige arbejde ved at deltage i vinsmagning hos Østjysk Vinforsyning i deres inspirerende smagsrum. Deres store viden og interesse for vin skinner altid klart igennem både i det daglige samarbejde og til vinsmagningerne.”

×