ZIBIBBO ROSA Victoria, Brown Brothers

Distrikt

Victoria. Læs mere om distriktet

Producent

Brown Brothers. Læs mere om producenten

Om produktet

Zibibbo er et af de mange navne man bruger for druesorten Muscat Alexandria som er meget populær i Australien. Denne mousserende Zibibbo Rosé er hovedsageligt lavet af Muscat Alexandria druer, en smule Orange Muscat og en smule røde Cienna-druer. Umiddelbart... Læs mere

Specifikationer

Kolli 6

Land Australia

Størrelser 75,00

Alkohol % 7,00

Nr 05803830035

EAN Nr 029147100916

Druer 4% Others 2% Cienna 88% Muscat of Alexandria 6% Orange Muscat (Muscat)

Lagring Cuve close (Tryktank)

Respekt Ja

Scoreplads

Vinavisen5
Winelab.dk5

Distrikt

Victoria. Læs mere om distriktet

Producent

Brown Brothers. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Zibibbo er et af de mange navne man bruger for druesorten Muscat Alexandria som er meget populær i Australien. Denne mousserende Zibibbo Rosé er hovedsageligt lavet af Muscat Alexandria druer, en smule Orange Muscat og en smule røde Cienna-druer. Umiddelbart efter ankomsten til kælderen får de hvide og de røde druer lov til at macere i nogle timer med deres skind. Cienna druerne giver således vinen en flot pink farve. De lukkede tanke, hvor vinen gærer, tilbageholder kulsyren i vinen, og når man opnår en alkoholprocent på 7- 8% standser man processen ved at sænke temperaturen. På denne måde beholder vinen de meget aromatiske nuancer og den naturlige sødme fra Muscatdruen samt tørheden fra Cienna.

Zibibbo er en pink, perlende vin. Dens flotte pink farve gør den allerede festlig i glasset. I duften og smagen finder man toner af jordbær, vandmelon, blommer, ferskner og abrikoser. Zibibbo er perfekt til festlige lejligheder, evt. med snaks. Den kan også serveres til desserter med eksotiske frugter eller til en hjemmelavet vanilleis. Zibibbo rosé bør serveres afkølet og er bedst i sin ungdom.

×