WACHENHEIMER GERÜMPEL ØKO Riesling Trocken, VDP Erste Lage, Karl Schaefer, Pfalz

Distrikt

Pfalz. Læs mere om distriktet

Producent

Karl Schaefer. Læs mere om producenten

Om produktet

Vinmarken Gerümpel i Wachenheim er klassificeret af VDP som Erste Lage (1. Cru) og ligger ved foden af områdets højtbeliggende skovområder, hvor kølige vinde sikrer en lang og stabil modning (friske, aromatiske og delikate vine) samt forhindrer skimmel og svampesygdomme... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Hvidvin

Kolli 6

Land Tyskland

Årgang 2020

Størrelser 75,00

Alkohol % 12,00

Nr 00347222035

EAN Nr 4260161140496

Druer 100% Riesling

Lagring Ståltanke

Økologisk Ja

Respekt Ja

Scoreplads

Robert Parkers The Wine Advocate92

Distrikt

Pfalz. Læs mere om distriktet

Producent

Karl Schaefer. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Vinmarken Gerümpel i Wachenheim er klassificeret af VDP som Erste Lage (1. Cru) og ligger ved foden af områdets højtbeliggende skovområder, hvor kølige vinde sikrer en lang og stabil modning (friske, aromatiske og delikate vine) samt forhindrer skimmel og svampesygdomme på vinstokkene. Jordbunden består især af smuldrende røde sandsten, kalk og løss, som sikrer en god dræning i dybden. Druerne er høstet relativ tidligt, og vinen har derfor en god tørhed.

Riesling Wachenhaim Gerümpel har en lys farve med grønligt skær. I duften finder man toner af græs og tørrede urter, men også mere modne nuancer af abrikoser og figner. I smagen har vinen en god struktur og mineralitet samt sprødhed og finesse. Den slutter tørt og appetitgivende, igen med karakter af græs og grønne blade. En meget charmerende, frugtrig og fyldig vin. Server den til skaldyr- og fiskeretter.

×