Østjysk Vinforsyning er nomineret til Årets SMV 2025, hvor Esben er i finalen i kategorien Årets ESG Frontrunner!
Se finalevideoen og stem på Esben her: Finalister – Årets SMV | Hylder ildsjælene bag resultaterne

Afstemningen er åben fra 23. april – 8. maj 2025

x

VINTAGE QUINTA ERVAMOIRA Ramos-Pinto

Producent

Ramos-Pinto. Læs mere om producenten

Om produktet

Quinta da Ervamoira vingården ligger i Douro Superior, og vinmarkerne udgør ca. 200 ha. Her tillader de gunstige klimatiske forhold at producere vine af meget høj kvalitet. Det var i øvrigt den første Quinta i Douro, som efter mange års... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Portvin

Kolli 6

Årgang 1994

Størrelser 150,00

Alkohol % 20,00

Nr 06602619445

EAN Nr 5601332003735

Druer 40% Tinta Barroca 60% Touriga Nacional

Lagring 24 mdr. på træfade.

Producent

Ramos-Pinto. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Quinta da Ervamoira vingården ligger i Douro Superior, og vinmarkerne udgør ca. 200 ha. Her tillader de gunstige klimatiske forhold at producere vine af meget høj kvalitet. Det var i øvrigt den første Quinta i Douro, som efter mange års forsøg gik over til at have separate marker med kun en bestemt drue pr. mark – en drue, som er tilpasset jordbunden og klimaet.I 1994 var modningsforholdene så perfekte og høstkvaliteten så langt over det normale, at man hos Ramos-Pinto besluttede at lave en begrænset produktion af en Single Quinta Vintage Port. Resultatet er ganske enestående, og sjældent kan man opnå en så spændende harmoni mellem koncentration og finesse, som Quinta da Ervamoira Vintage 1994 præsterer!Som alle årgangs-portvine blev Vintage 1994 Quinta da Ervamoira således kun opbevaret på fad i 2 – 3 år, før vinen blev aftappet på flaske. En lang modning i flasken (10-20 år) vil bevare den livsfulde frugt i årgangen kombineret med en exceptionel koncentration.En Vintage Port vil typisk efter få år udvikle bundfald, som helst ikke skal blandes med vinen, når man serverer den. Derfor bør en Vintage Port altid dekanteres på en karaffel inden servering, sådan at bundfaldet bliver i flasken.

×