VINO DA UVE APPASSITE ROSSO IGT ØKO Italien, Roots Beverages Italien - Vinforsyning

VINO DA UVE APPASSITE ROSSO IGT ØKO Italien, Roots Beverages Italien

Gruppe: Rødvin

Årgang: 2018

Størrelse: 75,00

Druer: 100% Montepulciano

Lagring:

Alkohol: 14,50

Økologisk: Ja

Respekt: Ja

Skruelåg: Ja

Nr: 06032111835

EAN Nr: 5704634189319

Producent

Roots. Læs mere om producenten

Om produktet

Serien ”Ocean” er udviklet med ét klart formål: At gøre en forskel! Vinen er lavet på økologiske druer med de mest skånsomme metoder. Transporteret til Danmark på tank for at spare op til 50% CO2-udledning (sammenlignet med normal transport af vin). Som en ekstra håndsrækning til planeten støttes 4ocean, som er en virksomhed, der arbejder for at rydde op i de kolossale mængder af plastik og affald, der flyder rundt i verdenshavene og bliver skyllet op på strande kloden over. For hver solgt flaske doneres 1 kr. til 4ocean.

”Ocean”, Vina da Uve Appassite er lavet på senhøstede økologiske Montepulciano-druer, som efterlades til en kortvarig tørring på vinstokken. Metoden giver ekstra fylde og sødme til vinen. Efter høsten gennemgår druerne en kølig maceration inden gæringen. Vinen modnes på temperaturregulerede ståltanke.

Resultatet er en vin med en flot og skinnende rubinrød farve. Balancen i vinen er værd at bemærke, en god portion frugtsødme kombineret med en super blød og varm karakter. I aromaen finder man masser af moden rød frugt og tørrede bær. Desuden rundes hele herligheden af med krydrede toner af kakao og mandler.

×