Cidre Brut Comte Louis de Lauriston
Om produktet
Til deres Vild Dansk Cider henter Lilleø Vin æbler fra Claus Meyers frugtplantage Vigmosegaard, hvor man bl.a. dyrker danske æblesorter som Guldborg, Rød Ananas og Discovery, men også gamle franske cidersorter som Bedan, Binet Rouge og Douce Coët, som nyder... Læs mereLogin for at se vores priser og købe produkter
Login for at se vores priser og købe produkter
Specifikationer
Mere om produktet
Til deres Vild Dansk Cider henter Lilleø Vin æbler fra Claus Meyers frugtplantage Vigmosegaard, hvor man bl.a. dyrker danske æblesorter som Guldborg, Rød Ananas og Discovery, men også gamle franske cidersorter som Bedan, Binet Rouge og Douce Coët, som nyder godt af øens enestående lysforhold.
Vild Dansk Cider laves efter normanisk forbillede og er udelukkende gæret med æblernes egen gærkultur. Den første gæring foregår på ståltanke, og æblevinen bliver derefter aftappet på flaske, hvor andengæringen foregår og de let perlende bobler opstår. Blandingen af de udvalgte danske æblesorter og cideræblernes egenskaber sikrer balance mellem det frugtige og aromatiske, det sødmefulde, det syrlige og det let bitre. En meget fyldig og smagsfyldt cider, med flot præcision og bid.
Brug Vild Dansk Cider som aperitif eller fx til desserter som sorbet, frugttærter eller som i fx Bretagne til saltede eller søde pandekager. Prøv den også til eksotiske skaldyrs-, fiske- eller fjerkræsretter (gerne asiatiskpræget). Nydes afkølet.