VALPOLICELLA SUP RIPASSO Villa Borghetti
Distrikt
Valpolicella. Læs mere om distriktet
Producent
Villa Borghetti. Læs mere om producenten
Om produktet
Valpolicella Superiore Ripasso er lavet på områdets klassiske druer Corvina, Rondinella, Negrara og Corvinone hentet på en sten- og kalkholdig jordbund omkring Villa Borghetti, i Marano della Valpolicella. Druerne er afstilket, og efter en skånsom masning foregår gæringen på ståltanke.... Læs mereLogin for at se vores priser og købe produkter
Login for at se vores priser og købe produkter
Specifikationer
Distrikt
Valpolicella. Læs mere om distriktet
Producent
Villa Borghetti. Læs mere om producenten
Mere om produktet
Valpolicella Superiore Ripasso er lavet på områdets klassiske druer Corvina, Rondinella, Negrara og Corvinone hentet på en sten- og kalkholdig jordbund omkring Villa Borghetti, i Marano della Valpolicella. Druerne er afstilket, og efter en skånsom masning foregår gæringen på ståltanke. Efter presningen bliver vinen opbevaret på tank til februar, hvor den blandes med druemasken efter presning af Amarone og gennemgår en ny gæring. Denne ‘Ripasso’ proces tilfører vinen mere struktur og aroma. Derefter bliver vinen modnet på træfade af forskellige størrelse. Efter aftapning bliver vinen yderligere gemt i kælderen i 2-3 måneder.Vinen har en mørk, blank, rubinrød farve og intense, aromatiske nuancer af fuglekirsebær og ribs. Smagen byder på en god frugtsødme og flotte afrundede toner, med god velour og karakter af blommer, hindbær og en smule vanilje. Eftersmagen er lang og man fornemmer en god potentiale. Prøv den til fjerkræ, svinekød, lam, og kalv.