Kære kunde. Vi henleder opmærksomheden på, at vi I forbindelse med Kristi Himmelfartsdag torsdag d. 29/5-25 holder lukket dagen efter – fredag den 30. maj 2025. Følgende frister gælder derfor i forhold til ordreafgivelse og levering: For levering inden Kristi Himmelfartsdag: Sidste frist for ordreafgivelse er tirsdag den 27. maj 2025 kl. 12.00. For levering fredag den 30. maj 2025 (fragtmændene kører): Sidste frist for ordreafgivelse er onsdag den 28. maj 2025 kl. 12.00. Vi anbefaler dog, at alle ordrer afgives tirsdag den 27. maj 2025, så seneste leveringsdato er onsdag den 28. maj 2025, da eventuelle problemer i forhold til levering fredag IKKE ville kunne løses denne dag. Ønsker du levering mandag den 2. juni 2025 er seneste ordrefrist onsdag den 28. maj 2025. Vi ønsker alle en god Kristi Himmelfartsferie.

x

VALPOLICELLA CLASSICO SUPERIORE DOC, Agricola Quintarelli, Veneto

Distrikt

Valpolicella. Læs mere om distriktet

Producent

Agricola Quintarelli. Læs mere om producenten

Om produktet

Quintarellis Valpolicella er sammensat af 55% Corvina og Corvinone, 30% Rondinella samt 15% Cabernet Sauvignon, Nebbiolo, Croatina og Sangiovese. Druerne kommer fra egne marker nær Verona, hvor vinstokkene i gennemsnittet er 30 år gamle og vokser på især basalt- og... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 6

Land Italien

Årgang 2015

Størrelser 75,00

Alkohol % 15,00

Nr 06067711535

Druer Cabernet Sauvignon 55% Corvina & Corvinone Croatina Nebbiolo 30% Rondinella Sangiovese

Lagring

Distrikt

Valpolicella. Læs mere om distriktet

Producent

Agricola Quintarelli. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Quintarellis Valpolicella er sammensat af 55% Corvina og Corvinone, 30% Rondinella samt 15% Cabernet Sauvignon, Nebbiolo, Croatina og Sangiovese. Druerne kommer fra egne marker nær Verona, hvor vinstokkene i gennemsnittet er 30 år gamle og vokser på især basalt- og kalkholdig undergrund, som giver rødvine med stor finesse og aroma. Efter en skånsom masning umiddelbart efter håndplukningen, gennemgår druerne en 3-4 dages skindmacerering, hvorefter den alkoholiske gæring sættes i gang ved druernes egne gærceller. Efter endt gæring og presning opbevares vinen på tank indtil februar, hvor den overføres til den nypressede maske fra Amarone. En anden gæring starter (Ripasso teknikken) og efter den, bliver Valpolicella’en modnet i store slavonske fade i ikke mindre end 7 år!

Vinen er nok verdens dyreste Valpolicella Classico Superiore, men den er til gengæld også i en klasse for sig! Farven er meget intens og dybrød, og duften er koncentreret og kompleks med nuancer af mørke kirsebær, mørke blommer, lakrids og tjære. I smagen har vinen både struktur, velour og kødfuldhed med en ekstrem lang eftersmag med toner af engelsk lakrids, kirsebærsten og syltede mørke bær. Samtidig har den en sprødhed og en blød tannin, som løfter den godt og harmonerer fint med frugtsødmen. Klasse!

×