VACQUEYRAS Les cyprès, Paul Jaboulet Ainé

Distrikt

Vacqueyras. Læs mere om distriktet

Producent

Paul Jaboulet Ainé. Læs mere om producenten

Om produktet

Vinen laves på Grenache (75%), Syrah og Mourvèdre fra 35 år gamle vinstokke med en max. udbytte af 35 hl./ha. Jordbunden består af aflejringer af sand, ler og sten fra istiden, som giver god dræning og sikrer vandreserver i bunden.... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 6

Land Frankrig

Årgang 2016

Størrelser 75,00

Alkohol % 14,50

Nr 02742511635

EAN Nr 3105713450160

Druer 75% Grenache Noir 5% Mourvedre 20% Syrah

Lagring 12 måneder på store franske fade

Respekt Ja

Distrikt

Vacqueyras. Læs mere om distriktet

Producent

Paul Jaboulet Ainé. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Vinen laves på Grenache (75%), Syrah og Mourvèdre fra 35 år gamle vinstokke med en max. udbytte af 35 hl./ha. Jordbunden består af aflejringer af sand, ler og sten fra istiden, som giver god dræning og sikrer vandreserver i bunden. Druerne er håndplukket og transporteres til kælderen i små kasser af 25 kg. for at undgå oxydering. Vinen er gæret på temperaturregulerede rustfrie ståltanke og gennemgår derefter en malolaktisk gæring og en modning i et år på store træfade (foudre).

”Les Cyprès” er Vacqueyras, når det bedst og mest klassisk. Den har en flot, blank, rubinrød farve med lilla skær. Duften er ret åben og frugtrig, med toner af syltede røde frugter og provencalske urter til sidst (Rosmarin, timian). Smagen er kødfuld og kraftig, med god velour og krydrede toner i eftersmagen. Vinen har en god balance mellem styrke, frugtsødme og alkohol. Brug den til svinekød, and, lam og okse. Serveringstemperatur: 14°-17°. Dekanteres gerne.

×