TRAUBENSAFT ØKO Baden, Weingut Rieger

Distrikt

Baden. Læs mere om distriktet

Producent

Weingut Rieger. Læs mere om producenten

Om produktet

Riegers økologiske Roter Traubensaft er en naturlig, ugæret druesaft sammensat af druesorterne Spätburgunder (70%) og Regent. Druerne hentes på diverse parceller på Weingut Riegers biodynamiskdyrkede vinmarker Betberger og Maltesergarten, hvor vinstokkene er 10-25 år gamle. Efter en afstikning og en... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Alkoholfri

Kolli 6

Land Tyskland

Årgang 2019

Størrelser 100,00

Alkohol % 0,00

Nr 00345601940

EAN Nr 4260178120061

Druer 30% Regent 70% Spätburgunder

Lagring

Alkoholfri Ja

Økologisk Ja

Respekt Ja

Skruelåg Ja

Distrikt

Baden. Læs mere om distriktet

Producent

Weingut Rieger. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Riegers økologiske Roter Traubensaft er en naturlig, ugæret druesaft sammensat af druesorterne Spätburgunder (70%) og Regent. Druerne hentes på diverse parceller på Weingut Riegers biodynamiskdyrkede vinmarker Betberger og Maltesergarten, hvor vinstokkene er 10-25 år gamle. Efter en afstikning og en let masning gennemgår mosten en kølig skindmaceration i nogle timer, som giver mosten dens lys, røde farve. Samtidigt forhindrer den meget lave temperatur en spontan gæring. Aftapningen foregår uden filtrering, og vinen er derefter varmebehandlet, dog ikke over 78° C, for at undgå ændringer i aroma og smag. Saften indeholder udelukkende druernes naturlige sukker (ca. 184 g./l.).

De to druesorter Spätburgunder og Regent er valgt for deres store aromatiske og frugtige stil. Traubensaft samler Spätburgunders klassiske nuancer af kirsebær og hindbær og Regents toner af syltede jordbær, ribs, rabarber og nuancer af krydderier og lakrids. Det giver en meget harmonisk, liflig druesaft, med masser af frugtsødme men også et godt bid. Drikkes i sin ungdom.

×