Leverancer mellem jul og nyår: Fredag den 20. december: Ordre modtaget inden kl. 12.00 leveres forventelig mandag den 23. december. Mandag den 23. december: Ordre modtaget inden kl. 12.00 leveres forventelig mandag den 30. december. Fredag den 27. december: Ordre modtaget inden kl. 12.00 leveres forventelig mandag den 30. december. Vi henstiller til, at I bestiller i god tid før jul, da leveringstiderne ikke kan garanteres. Glædelig jul og godt nytår. (Fragtmændene leverer ikke fredag den 27. december).

x

THEOPHILE BRUT Champagne Theophile

Distrikt

Champagne. Læs mere om distriktet

Producent

Theophile. Læs mere om producenten

Om produktet

Théophile Brut er lavet af 1/3 Pinot Noir, 1/3 Chardonnay og 1/3 Pinot Meunier. Pinot Noir og Chardonnay kommer fra Louis Roderers yngre vinstokke (8-10 år) mens en del Pinot Meunier-druer bliver købt hos faste leverandører i Vallée de la... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Champagne

Kolli 3

Land Frankrig

Størrelser 150,00

Alkohol % 12,00

Nr 09202320045

EAN Nr 3114080054048

Druer 33% Chardonnay 34% Pinot Meunier 33% Pinot Noir

Lagring 2. gæring på flaske: min. 2 år.

Distrikt

Champagne. Læs mere om distriktet

Producent

Theophile. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Théophile Brut er lavet af 1/3 Pinot Noir, 1/3 Chardonnay og 1/3 Pinot Meunier. Pinot Noir og Chardonnay kommer fra Louis Roderers yngre vinstokke (8-10 år) mens en del Pinot Meunier-druer bliver købt hos faste leverandører i Vallée de la Marne og vest for Montagne de Reims. Blandingen består af fire forskellige årgange og efter en delvis malolaktisk gæring, bliver vinen gæret på flaske i min. to år. Efter degorgering bliver vinen yderligere 6 måneder i kælderen. Vinen er tilsat ca. 30% Reserve-vine af ældre årgange, noget som bl.a. giver den en særpræget og personlig karakter.

Selvom det er friskheden og de delikate toner, som bliver fremhævet i Théophile, har den samtidig en god cremet og fed karakter, med nuancer af lindeblomst, tjørneblomst og fersken. Vinen har en klassisk karakter af friskbagt rugbrød, som gør den perfekt til gastronomi også.

Den ville være perfekt som aperitif, men dens gode struktur og fylde gør den også velegnet til fjerkræ, fisk, og skaldyr.

×