THE RIVERS END CHENIN BL. ØKO Stellar Winery

Distrikt

Koekenaap. Læs mere om distriktet

Producent

Stellar Winery. Læs mere om producenten

Om produktet

The River's End Chenin Blanc er lavet på 100% Chenin Blanc, som er hentet på forskellige økologiskdyrkede parceller i Koekenaap. Efter plukningen bliver druerne afstilket og let knust, inden presningen sættes I gang, og mosten gæres på temperaturregulerede ståltanke. Derefter... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Hvidvin

Kolli 12

Land Syd Afrika

Årgang 2018

Størrelser 75,00

Alkohol % 13,00

Nr 06540621835

EAN Nr 6009679890084

Druer 100% Chenin Blanc

Lagring 500 L franske fade - min. 8 måneder Sur Lies

Outlet Ja

Økologisk Ja

Respekt Ja

Skruelåg Ja

Distrikt

Koekenaap. Læs mere om distriktet

Producent

Stellar Winery. Læs mere om producenten

Mere om produktet

The River’s End Chenin Blanc er lavet på 100% Chenin Blanc, som er hentet på forskellige økologiskdyrkede parceller i Koekenaap. Efter plukningen bliver druerne afstilket og let knust, inden presningen sættes I gang, og mosten gæres på temperaturregulerede ståltanke. Derefter bliver vinen modnet i 8 måneder med sit bundfald (‘sur lie’) på franske træfade af 500 l., og aftappes efter en naturlig bundfældning.

Vinen har en lysgylden farve med grønligt skær. I duften finder man klassiske Chenin Blanc-nuancer af græs, citrusfrugt, pære og passionsfrugt. Smagen er umiddelbar og ukompliceret, med god struktur til sidst samt en ren og aromatisk, frugtrig karakter. Trækarakteren er meget flot integreret. Server den til skaldyr, fisk samt fjerkræ, gris, kalv og pasta med lyse saucer.

×