SPUMANTE CUVEE EXTRA DRY Le Contesse

Distrikt

Veneto IGT. Læs mere om distriktet

Producent

Le Contesse. Læs mere om producenten

Om produktet

Cuvée Spumante Extra Dry laves hovedsageligt på Glera, men også andre lokale druer fra Veneto og Friuli. Efter en skånsom presning af druerne, gennemgår mosten en naturlig bundfældning. Derefter bliver en lille del af mosten opbevaret køligt, og hovedparten sat... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Mousserende vin

Kolli 3

Land Italien

Årgang 2019

Størrelser 150,00

Alkohol % 0,00

Nr 06090121945

Druer Andre Glera

Lagring Ståltank

Vegansk Ja

Distrikt

Veneto IGT. Læs mere om distriktet

Producent

Le Contesse. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Cuvée Spumante Extra Dry laves hovedsageligt på Glera, men også andre lokale druer fra Veneto og Friuli. Efter en skånsom presning af druerne, gennemgår mosten en naturlig bundfældning. Derefter bliver en lille del af mosten opbevaret køligt, og hovedparten sat til gæring på ståltanke. Efter nogle ugers hvile bliver vinen og den ugærede most blandet og flyttet til tryktanke, hvor andengæringen foregår med selekteret gær. Efter aftapningen gemmes flaskerne i nogle uger under kølige forhold.

En frisk, aromatisk og sødmefuld mousserende vin med en livlig mousse og fine, vedvarende bobler. Farven er strågul, og i både duft og smag finder man en flot harmoni mellem de blomsteragtige og de frugtrige, sprøde nuancer. De eksotiske, sødmefulde toner bliver tæmmet godt af en flot syre. Umiddelbar og charmerende – perfekt som aperitif og til skaldyr, fisk eller fjerkræ.

×