SAUVIGNON BLANC OUTER LIMITS Aconcagua, Montes

Distrikt

Aconcagua Valley. Læs mere om distriktet

Producent

Montes. Læs mere om producenten

Om produktet

Sauvignon Blanc-druer til Outer Limits dyrkes på den 45 hektar store Zapallar mark, blot 7 km fra Stillehavet og den kolde Humboldt strøm. Det er den eneste vinmark i området, og som navnet indikerer, skubber man nærmest til grænsen for,... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Hvidvin

Kolli 6

Land Chile

Årgang 2014

Størrelser 75,00

Alkohol % 12,50

Nr 05941021435

EAN Nr 7804303000278

Druer 100% Sauvignon Blanc

Lagring Ståltanke

Respekt Ja

Skruelåg Ja

Distrikt

Aconcagua Valley. Læs mere om distriktet

Producent

Montes. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Sauvignon Blanc-druer til Outer Limits dyrkes på den 45 hektar store Zapallar mark, blot 7 km fra Stillehavet og den kolde Humboldt strøm. Det er den eneste vinmark i området, og som navnet indikerer, skubber man nærmest til grænsen for, i hvor kølige omgivelser, man kan opnå modne, gode druer. Vinen gæres og lagres udelukkende på ståltanke for at sikre en aromatisk friskhed og renhed.

Vinen har en lys, gullig farve med et grønt skær. I duften finder man hyldeblomst men også passionsfrugt og noter af lime. Smagen er tæt og mineralsk, med vegetale noter af asparges og bagte løg samt masser af frugt som rød grape og lime. Den flotte syre giver dejlig ‘sprødhed’, god balance og flot finish. Server den ved 10-12 grader til frisk og skaldyr, til aromatiske (dog ikke for stærke) asiatiske retter, gerne med kylling. En flot Sauvignon Blanc med stor druetypicitet.

×