SACRED SLOE GIN ØKO 28,8% Sacred Spirits

Distrikt

Great Britain. Læs mere om distriktet

Producent

Sacred Spirits. Læs mere om producenten

Om produktet

Sacred Organic Sloe Gin 28,8% er modsat mange andre sloe gins lavet med uhyre præcision og omhu. Slåenbærene skal normalt have frost, før de smager godt, hvilket gør at de nogle gange plukkes tidligt og fryses. Så kan man nå... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Gin

Kolli 6

Land Storbritanien

Størrelser 70,00

Alkohol % 28,80

Nr 07305600030

EAN Nr 5060221000680

Lagring

Økologisk Ja

Respekt Ja

Vegansk Ja

Distrikt

Great Britain. Læs mere om distriktet

Producent

Sacred Spirits. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Sacred Organic Sloe Gin 28,8% er modsat mange andre sloe gins lavet med uhyre præcision og omhu. Slåenbærene skal normalt have frost, før de smager godt, hvilket gør at de nogle gange plukkes tidligt og fryses. Så kan man nå at putte dem i sin normale gin og flaske dem ultimo oktober/primo november for at sælge dem op til jul.

Sådan gør Ian Hart heldigvis ikke. Slåenbærene plukkes først når de er fuldmodne og har fået frost på grenen – dette gør, at de plukkes meget sent på året. Ian lagrer dem så med en superstærk enebær-gin, som hvis den kom på markedet uden slåenbærene ville være den mest intense enebærgin på verdensmarkedet. Næsten 4 gange mere enebær end den mest intense gin. I denne superkraftige enebærgin lægges så slåenbærene i 30 måneder eller 2,5 år. Dette gør at man får en Slåengin, der faktisk smager af både Slåen og af Gin (enebær).

Absolut ikke for sukkergrise! Denne slåengin er uden tvivl noget af det mest fantastiske, vi har smagt i længere tid. Prøv den med lemon sodavand, eller Fever-Tree Lemon-Tonic. Eller med en tør mousserende vin for at lave en “Sloe Gin Fizz”. Pynt med en citronskive.

×