SA NATURA TINTO, ØKO Terra Alta, Celler Piñol

Distrikt

Terra Alta. Læs mere om distriktet

Producent

Celler Pinol. Læs mere om producenten

Om produktet

Sa Natura Organic er sammensat af Garnacha (40%), Cariñena (40%) og Syrah fra Celler Piñols egne marker, som alle er økologisk dyrket. Høsten foregår i begyndelsen af oktober, og druerne transporteres under beskyttede forhold til kælderen, hvor de gæres separat... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 12

Land Spanien

Årgang 2017

Størrelser 75,00

Alkohol % 14,00

Nr 06403311735

EAN Nr 8437000509240

Druer 40% Cariñena/Carinyena 40% Garnacha/Garnatxa (Grenache) 20% Syrah

Lagring 14 mdr. på træfade + 12 mdr. på flaske.

Økologisk Ja

Respekt Ja

Vegansk Ja

Distrikt

Terra Alta. Læs mere om distriktet

Producent

Celler Pinol. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Sa Natura Organic er sammensat af Garnacha (40%), Cariñena (40%) og Syrah fra Celler Piñols egne marker, som alle er økologisk dyrket. Høsten foregår i begyndelsen af oktober, og druerne transporteres under beskyttede forhold til kælderen, hvor de gæres separat på temperaturregulerede rustfrie ståltanke. Vinen bliver derefter sammenstukket og modnes i 12-14 måneder på træfade af fransk eg og efter aftapningen i 12 mdr. på flaske..

Sa Natura har en flot, blank, dyb, purpurrød farve. Duften er meget betagende med delikate nuancer af mørke bær og mineralske, krydrede toner. Smagen er spækket til med nuancer af solbær, blåbær, peber, sødlige krydderier og en smule træ. Det er en meget intens, kompleks og harmonisk vin. Absolut en af de bedste og mest elegante spanske økologiske vine, vi har smagt! Den fortjener at blive serveret sammen med de bedste gastronomiske kreationer med fx kalvekød, lam, and og kraftige grønsagsretter.

×