ROSSO DI MONTEPULCIANO ØKO DOC, Salcheto

Distrikt

Montepulciano. Læs mere om distriktet

Producent

Salcheto Soc. Agr. S.R.L.. Læs mere om producenten

Om produktet

Rosso di Montepulciano er sammensat af druesorterne Sangiovese (85%), Canaiolo og Merlot, fra de yngste vinstokke på vinmarken ”Salcheto” (5 ha.), dyrket efter økologiske og biodynamiske principper. Både gæringen og modningen (4 mdr.) foregår på ståltanke for denne vin, dette... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 6

Land Italien

Årgang 2018

Størrelser 75,00

Alkohol % 13,00

Nr 06022611835

EAN Nr 8032880621732

Druer 8% Canaiolo 7% Merlot 85% Sangiovese

Lagring 4 mnd. i ståltanke + 3 mnd. på flaske.

Økologisk Ja

Respekt Ja

Scoreplads

Robert Parker Green Emblem

Distrikt

Montepulciano. Læs mere om distriktet

Producent

Salcheto Soc. Agr. S.R.L.. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Rosso di Montepulciano er sammensat af druesorterne Sangiovese (85%), Canaiolo og Merlot, fra de yngste vinstokke på vinmarken ”Salcheto” (5 ha.), dyrket efter økologiske og biodynamiske principper. Både gæringen og modningen (4 mdr.) foregår på ståltanke for denne vin, dette for at fremme renheden og frugtkarakteren. Den er yderligere modnet i 3 måneder på flakse inden frigivelse.

Vinen har en charmerende og sødmefuld frugt samt en meget typisk Sangiovese duft (duft og smag af modne kirsebær). Den er meget umiddelbar og charmerende, let drikkelig, men besidder samtidig en rankhed og en nerve, som matcher frugtsødmen meget fint. Den slutter tør og elegant med en lækker, afrundet tannin. Serveres til svinekød, kalv, fjerkræ eller risotto. Serveringstemperatur: 18-20°C.

×