ROSSO DI MONTEPULCIANO ØKO DOC, Salcheto
Distrikt
Montepulciano. Læs mere om distriktet
Producent
Salcheto Soc. Agr. S.R.L.. Læs mere om producenten
Om produktet
Rosso di Montepulciano er sammensat af druesorterne Sangiovese (85%), Canaiolo og Merlot, fra de yngste vinstokke på vinmarken ”Salcheto” (5 ha.), dyrket efter økologiske og biodynamiske principper. Både gæringen og modningen (4 mdr.) foregår på ståltanke for denne vin, dette... Læs mereLogin for at se vores priser og købe produkter
Login for at se vores priser og købe produkter
Specifikationer
Scoreplads
Distrikt
Montepulciano. Læs mere om distriktet
Producent
Salcheto Soc. Agr. S.R.L.. Læs mere om producenten
Mere om produktet
Rosso di Montepulciano er sammensat af druesorterne Sangiovese (85%), Canaiolo og Merlot, fra de yngste vinstokke på vinmarken ”Salcheto” (5 ha.), dyrket efter økologiske og biodynamiske principper. Både gæringen og modningen (4 mdr.) foregår på ståltanke for denne vin, dette for at fremme renheden og frugtkarakteren. Den er yderligere modnet i 3 måneder på flakse inden frigivelse.
Vinen har en charmerende og sødmefuld frugt samt en meget typisk Sangiovese duft (duft og smag af modne kirsebær). Den er meget umiddelbar og charmerende, let drikkelig, men besidder samtidig en rankhed og en nerve, som matcher frugtsødmen meget fint. Den slutter tør og elegant med en lækker, afrundet tannin. Serveres til svinekød, kalv, fjerkræ eller risotto. Serveringstemperatur: 18-20°C.