ROSSO DI MONTALCINO Caparzo
Distrikt
Montalcino. Læs mere om distriktet
Producent
Caparzo. Læs mere om producenten
Om produktet
Rosso di Montalcino laves på Sangiovese druer, som udvælges fra forskellige parceller på vingårdene Caparzo (nord), Cassero (syd) og San Piero Caselle (øst). Vinen er lagret i et år på store slavonske egetræsfade (50 hl. + 80 hl. 'botti') og... Læs mereLogin for at se vores priser og købe produkter
Login for at se vores priser og købe produkter
Specifikationer
Scoreplads
Distrikt
Montalcino. Læs mere om distriktet
Producent
Caparzo. Læs mere om producenten
Mere om produktet
Rosso di Montalcino laves på Sangiovese druer, som udvælges fra forskellige parceller på vingårdene Caparzo (nord), Cassero (syd) og San Piero Caselle (øst). Vinen er lagret i et år på store slavonske egetræsfade (50 hl. + 80 hl. ‘botti’) og derefter min. i 1-4 måneder på flaske inden afskibning. En ægte og kompromisløs Rosso di Montalcino-vin lavet på 100% Sangiovese efter alle kunstens regler. Primære smagsindtryk af helt unge kirsebær, hvid peber, sødlig lakrids og cedertræ. Det pakkes elegant og næsten eksotisk ind i en harmonisk eftersmag, der er vedvarende. En imponerende vin!Den vil egne sig fint til pastaretter med sauce, kraftige grønsagsretter, grillet kød og modne oste. Vinen har potentiale nok til flere års lagring (4-8), hvis man har tålmodighed til det. Drukket i sin ungdom, må den gerne iltes på karaffel i 1-2 timer.