RK SPÄTBURGUNDER ROSE Reichsgraf von Kesselstatt

Distrikt

Mosel. Læs mere om distriktet

Producent

Reichgraf von Kesselstatt. Læs mere om producenten

Om produktet

'RK' er nærmest Kesselstatts 'døråbner', en serie vine som stil- og prismæssigt er nemt tilgængelig. Vinene (Riesling, Weissburgunder, Spätburgunder) blev oprindeligt udviklet til at blive serveret på vinhusets egen vinbar og restaurant i Trier, som vine man kan nyde til... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rosé vin

Kolli 12

Land Tyskland

Årgang 2018

Størrelser 75,00

Alkohol % 12,50

Nr 00301331835

EAN Nr 4005823951139

Druer 100% Spätburgunder

Lagring Ståltanke

Skruelåg Ja

Distrikt

Mosel. Læs mere om distriktet

Producent

Reichgraf von Kesselstatt. Læs mere om producenten

Mere om produktet

‘RK’ er nærmest Kesselstatts ‘døråbner’, en serie vine som stil- og prismæssigt er nemt tilgængelig. Vinene (Riesling, Weissburgunder, Spätburgunder) blev oprindeligt udviklet til at blive serveret på vinhusets egen vinbar og restaurant i Trier, som vine man kan nyde til et lille glas på terrassen, eller til en af de lette salat- eller forretsspecialiteter, man serverer på stedet. Til denne vin anvendes druer fra unge Spätburgunder vinstokke i både Mosel, Saar og Ruwer. De forskellige oprindelser med jordbund af både skiffer, kalk og glimmer giver vinen en fantastisk renhed og mineralsk karakter.

RK Spätburgunder fornægter ikke Kesselstatts klasse. Vinen er blank, lysrosa til pink i farven. I næsen finder man en nærmest kølig og sprød frugtkarakter, med nuancer af brombær, ribs, men også grape og en smule stikkelsbær. Smagen er let, sprød og tør med et let eksotisk strejf til sidst samt komplekse toner af røde bær. Prøv vinen til lette orientalske retter med fjerkræ, skaldyr, fisk eller til sushi. Den kan også fint anvendes som aperitif eller som et lille glas uden mad til.

×