RIVER RETREAT, PINOT NOIR South Eastern Australia, Trentham

Distrikt

South Eastern Australia. Læs mere om distriktet

Producent

Trentham Estate. Læs mere om producenten

Om produktet

River Retreat tager sit navn efter de sårbare vådområder (Wetlands) i Murray Darling Region, i det sydøstlige Australien, og for hver flaske solgt, giver man et bidrag til La Trobe University Foundation i Mildura, for at bevare det unikke økosystem.... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 12

Land Australia

Årgang 2016

Størrelser 75,00

Alkohol % 13,50

Nr 05831111635

EAN Nr 9316071135307

Druer 1% Merlot 92% Pinot Noir 3% Ruby Cabernet 4% Shiraz

Lagring 6 mdr. 50% på franske fade, resten på ståltanke.

Skruelåg Ja

Distrikt

South Eastern Australia. Læs mere om distriktet

Producent

Trentham Estate. Læs mere om producenten

Mere om produktet

River Retreat tager sit navn efter de sårbare vådområder (Wetlands) i Murray Darling Region, i det sydøstlige Australien, og for hver flaske solgt, giver man et bidrag til La Trobe University Foundation i Mildura, for at bevare det unikke økosystem.

Pinot Noir-druerne høstes ved optimal modenhed, hvorefter de mases, macererer og gærer i syv dage med regelmæssig overhældning af hatten (remontage eller pump-over) for at udtrække så mange farvestoffer og aromaer som muligt. Herefter modner vinen i 6 måneder – 50% i ældre franske fade og 50% i ståltanke.

Vinen har en lys, rubinrød farve. I duften finder man røde bær som jordbær og hindbær, som også går igen i smagen, der herudover også byder på kirsebær og et krydret strejf. Det er en ret kompleks vin, uden at den på nogen måde er kompliceret. Den slutter rigtig flot med en god balance. Det er en bredt anvendelig vin til ikke alt for kraftige retter. Den er glimrende til fuglevildt, til svine- og kalvekød, og i det hele taget til en lang række af retter, der ofte kommer på bordet – eller til buffet.

×