RIESLING TROCKEN BIO Nahe, Weingut im Zwölberich

Producent

Weingut im Zwölberich. Læs mere om producenten

Om produktet

Weingut im Zwölberich henter druerne til denne Riesling Trocken fra flere forskellige parceller i Langenlonsheim og i Guldental, som alle er biodynamisk dyrkede. Undergrundens store diversitet i de forskellige vinmarker, med bl.a. småsten, løss, ler, sand, skiffer og kvarts, forklarer... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Hvidvin

Kolli 6

Årgang 2021

Størrelser 75,00

Alkohol % 12,00

Nr 00313122135

EAN Nr 4036637126000

Druer 100% Riesling

Lagring 6 mdr. på ståltank

Biodynamisk fremstillet vin Ja

Respekt Ja

Skruelåg Ja

Producent

Weingut im Zwölberich. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Weingut im Zwölberich henter druerne til denne Riesling Trocken fra flere forskellige parceller i Langenlonsheim og i Guldental, som alle er biodynamisk dyrkede. Undergrundens store diversitet i de forskellige vinmarker, med bl.a. småsten, løss, ler, sand, skiffer og kvarts, forklarer de mange forskellige og komplekse duft- og smagsnuancer, man finder i vinen. For at gengive disse små detaljer fuldt ud, er vinen både gæret og modnet (6 måneder) på ståltanke.

Riesling Trocken har en blank, lysgylden farve. Duften er frisk og umiddelbar, med sprøde nuancer af citrusfrugter og grønne æbler, men også eksotiske toner af hyldeblomster og nektar. Smagen er meget ren og appetitvækkende, med sarte noter af lime, ananaskirsebær og en lækker, mineralsk eftersmag. Vinen har en flot harmoni mellem de tørre (kun en restsukker på ca. 3 g./l.) og de eksotiske toner. Meget klassisk Riesling!

Server den til skaldyrs- og fiskeretter, gratinerede grønsagsretter (fx blomkål gratineret med blåskimmelost), hvor vinens forfriskende syre yder et godt modspil. Vinen bør ikke serveres for kold (8-10 grader).

×