RESERVE SYRAH Coyotte Canyon Vineyard Horse Heaven Hills, Columbia Crest

Distrikt

Horse Heaven Hills AVA. Læs mere om distriktet

Producent

Columbia Crest. Læs mere om producenten

Om produktet

Coyote Canyon Vineyards leverer nogle af de bedste druer i Washington State og består af mange forskellige parceller med forskellige højder, eksponeringer og druesorter. Denne Syrah Reserve er lavet med Syrah-druer fra to forskellige parceller (Block Syrah 99 og Block... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 12

Land USA

Årgang 2018

Størrelser 75,00

Alkohol % 0,00

Nr 05583811835

Druer 100% Syrah

Lagring 20 mdr. på franske træfade (20% nye).

Scoreplads

Wine & Spirits Top 100 Wineries 2021

Distrikt

Horse Heaven Hills AVA. Læs mere om distriktet

Producent

Columbia Crest. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Coyote Canyon Vineyards leverer nogle af de bedste druer i Washington State og består af mange forskellige parceller med forskellige højder, eksponeringer og druesorter. Denne Syrah Reserve er lavet med Syrah-druer fra to forskellige parceller (Block Syrah 99 og Block Syrah 01), som begge vender mod syd og ligger i den højeste del af Coyote Canyon. Her giver kølige vinde fra Columbia River god modvægt til områdets ellers ret varme klima, og vinene får derfor mere finesse og bid end ellers i Washington State.

2018 vil blive husket som en perfekt årgang i Horse Heaven Hills, hvor et varmt forår blev efterfulgt af en mild vækstsæson, hvor druerne fik en langsom, stabil modning, som sikrede god smagskoncentration. Et varmt og solrigt efterår gav en perfekt modning, samtidigt med, at de kølige nætter sikrede en god sprødhed og et naturligt syreindhold i druerne. Perfekte forhold til netop Syrah.

De forskellige parceller høstes og vinificeres separat. Under høsten tillader en håndplukning en skrap selektering af klaserne. Efter afstilkningen bliver druerne macereret køligt i et par dage for at fremme farve-, aroma- og smagsekstrakten, inden gæringen spontant går i gang i stående, åbne ståltanke, med to omrøringer dagligt. Efter en malolaktisk gæring modes vinene i 20 måneder på franske træfade (20% nye). Sammenstikningen foretages umiddelbart inden aftapningen.

Syrah Reserve har en mørk, rubinrød farve. I duften afslører vinen både nuancer af vilde blomster (violer, vildroser) og røde bær (brombær, hyldebærer) samt krydderier. De samme toner finder man i smagen, som har god harmoni mellem struktur, frugt og finesse. Vinen slutter med spændende nuancer af peber og tobak. Træet er meget flot integreret i vinen. Server den til lam, okse, kalv eller vildt.

×