RAIG DE RAÏM TINTO WOODEN BOX Terra Alta, Celler Piñol

Distrikt

Terra Alta. Læs mere om distriktet

Producent

Celler Pinol. Læs mere om producenten

Om produktet

Navnet for denne vin betyder ”solstråle” på catalansk og blev valgt for at udtrykke, at vinen er perfekt til sommeren med sin lethed og sprødhed. Raig de Raïm Tinto er sammensat af bl.a. Garnacha (60-75%), Syrah, Carinyena og i nogle... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 1

Land Spanien

Årgang 2016

Størrelser 150,00

Alkohol % 14,00

Nr 06403111645

EAN Nr 8437000509349

Druer 15% Cariñena/Carinyena 75% Garnacha/Garnatxa (Grenache) 10% Syrah

Lagring 5 mdr på egetræsfade

Respekt Ja

Distrikt

Terra Alta. Læs mere om distriktet

Producent

Celler Pinol. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Navnet for denne vin betyder ”solstråle” på catalansk og blev valgt for at udtrykke, at vinen er perfekt til sommeren med sin lethed og sprødhed. Raig de Raïm Tinto er sammensat af bl.a. Garnacha (60-75%), Syrah, Carinyena og i nogle årgange lidt Merlot. Efter gæringen på ståltanke bliver vinen modnet i nogle (4-6) måneder på træfade af fransk eg.

Raig de Raïm Tinto er lavet i den stil, man i Spanien kalder ”joven”, det vil sige med masser af saft og frugt og mindre træpåvirkning. Alt i alt, charmerende vine, som kan drikkes i deres ungdom. Farven i denne vin er rubinrød med lilla skær. Duften afslører toner af modne, røde bær og samtidig friske, grønne toner af krydderurter og ribs. I smagen har vinen god friskhed, bid og charme først og udvikler hurtigt mere fylde og kødfuldhed i munden. Man fornemmer en godt integreret nuance af træ.

Det er en lækker, saftig og umiddelbar vin, som både vil kunne bruges til et helt måltid, men også til en kold buffet eller til terrassen! Her får man vin for pengene!

×