QUANDONG FARM SHIRAZ BIO Mclaren Vale, Paxton Vineyards

Distrikt

McLaren Vale. Læs mere om distriktet

Producent

Paxton. Læs mere om producenten

Om produktet

De første vinmarker på Quandong Farm blev allerede beplantet i 1890’erne og var de første som overgik til biodynamisk dyrkning hos Paxton. Serien ”Quandong Farm” viser hvilken fylde, frugtkoncentration og harmoni man kan opnå med sunde druer, produceret biodynamisk. Høsten... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 12

Land Australia

Årgang 2017

Størrelser 75,00

Alkohol % 14,00

Nr 05883111735

EAN Nr 858787000085

Druer 100% Shiraz

Lagring 12 mdr. på nye og brugte franske træfade.

Respekt Ja

Skruelåg Ja

Scoreplads

James Halliday95
Robert Parkers The Wine Advocate92
Wine Spectator92

Distrikt

McLaren Vale. Læs mere om distriktet

Producent

Paxton. Læs mere om producenten

Mere om produktet

De første vinmarker på Quandong Farm blev allerede beplantet i 1890’erne og var de første som overgik til biodynamisk dyrkning hos Paxton. Serien ”Quandong Farm” viser hvilken fylde, frugtkoncentration og harmoni man kan opnå med sunde druer, produceret biodynamisk.

Høsten foregår manuelt ved optimal balance mellem smags-, sukker- og sukkerindhold. Druerne bliver afstilket på nær 20% af klaserne, som forbliver hele under gæringen, som foregår på små gærkar med druernes egen gærceller. Ved endt gæring bliver vinen overført til nye og brugte franske barriques, hvor den modner i 12 måneder. Vinen aftappes efter en sammenstikning og en kort bundfældning på tank.

Quandom Farm Shiraz har en dyb, purpurrød farve. Duften er meget intens og klassisk Shiraz, med nuancer af røde bær (hindbær, kirsebær) men også mørkere, krydrede toner. I smagen er vinen meget kompleks og samtidig charmerende og frugtrig. Man fornemmer en diskret trækarakter. Den slutter harmonisk og med god velour. Serveres til and, lam, okse og vildt.

×