PRIMITIVO, I TRATTURI IGP Puglia, Feudi di San Marzano

Distrikt

Apulien. Læs mere om distriktet

Producent

Feudi di San Marzano. Læs mere om producenten

Om produktet

Vinen er lavet på Primitivo som dyrkes i området San Marzano i Puglia, på udvalgte parceller som ligger ca. 100 m. over havet og som har en undergrund med højt kalkindhold. Det sikrer vine med god finesse og aroma. Druerne... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 6

Land Italien

Årgang 2017

Størrelser 75,00

Alkohol % 13,50

Nr 06106111735

EAN Nr 8023354060317

Druer 100% Primitivo

Lagring 3-4 mdr. i ståltanke

Skruelåg Ja

Distrikt

Apulien. Læs mere om distriktet

Producent

Feudi di San Marzano. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Vinen er lavet på Primitivo som dyrkes i området San Marzano i Puglia, på udvalgte parceller som ligger ca. 100 m. over havet og som har en undergrund med højt kalkindhold. Det sikrer vine med god finesse og aroma. Druerne bliver høstet primo september og gæringen foregår på ståltanke. Efter presning bliver vinen modnet 3-4 måneder på de samme tanktyper.

Primitivo fra Feudi di San Marzano har en flot, mørk, rubinrød farve. Den er meget aromatisk i duften med toner af blommer og kirsebær men også krydrede nuancer af engelsk lakrids. Smagen er nem og frugtrig først, men udvikler sig mere kompleks med toner af krydderier og syltede bær. Eftersmagen er meget harmonisk. Vinen slutter som den startede, med karakter af kirsebær. Server den sammen med f.eks. gratinerede grøntsagsretter, pastaretter eller risottoer eller til milde kødretter. Serveringstemperatur: 16-18°C.

×